מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב נפשי ,מתייעץ לגבי הרגעהSm06/06/2014
אני סובל מהפרעות נפשיות . ביניהם התקפי חרדה וחרדות קשות לאורך כל היום .
אני מחפש משהו זמני ,קצר טווח ,עד שהתרופות ישפיעו שירגיע אותי.משהו בטוח אבל.
ניסיתי כבר סוג של רפלוקסולגיה (מסאג' בכל מיני נקודות בעיקר בכף רגל) . "הילינג" .
יש לי בעיה עם מסאג'ים ,אני סובל ממחשבות טורדניות,ובכלל יש לי בעיה עם זה שמישהו יטפל בי ואני לא יעשה כלום ,אני לא אחד שיכול להירגע ולתת לבן אדם לעשות את העבודה .צריך משהו יותר קצר כזה מפגשים קצרים .
יש לי אופציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב נפשי ,מתייעץ לגבי הרגעה - תגובה
אהוד סברדליק08/06/2014בנוסף לפעילות גופנית אירובית ופעילויות מדיטטיביות שונות שיתמכו במערכת הרגשית וירגיעו ויתנו לך איזון. אני מייעץ לך לקרוא את הדיון מתחת עם אבי נקש שסבל מבעיה דומה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
Sm08/06/2014לא נראה לי שאני יכול למצוא את עצמי בעולם הרפואה האלטרנטיבית..
נסיתי כבר את הרוב ,גם פרחי באך ניסיתי,וגם תמצית אחרת שנקראת אדווקטורים.
היה לי מטפלת שהיא מתעסקת בזה ..בכל האלטרנטיבי ,
הדבר היחיד שלא ניסיתי זה דיקור סיני,אבל יש לי בעיה עם מחטים.
יש עוד דברים ששווה לנסות? צריך לחכות עוד שבועיים עד שהתרופה תשפיע ואני סובל מהרבה תסמינים ומחרדות קשות ..אני רוצה משהו שירגיע אותי :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב נפשי ,מתייעץ לגבי הרגעה - תגובה
עירית פרידמן08/06/2014הי
יש לי ניסיון טוב מאד בטיפול הומאופתי בבעיות נפשיות.
הטיפול יכול לעבוד במקביל לתרופות.
איננו כרוך במגע.
מתן האינפורמציה לצורך התאמת הרמדי ההומאופתית נעשה בשיחה.
המפגשים הם אחת לחודש ובין לבין עדכון טלפוני או אינטרנטי.
מכל הסיבות הללו מומלץ מאד טיפול בהומאופתיה (-:
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלום לך
Sm08/06/2014תוך כמה זמן זה משפיע להרגעה של מערכת העצבים?
ופשוט אני מאזור חיפה ,וגבעתיים זה ממש רחוק.יש לך מישהי להמליץ לי מאזור חיפה ,הומופאתית שמתחמה בהפרעות נפשיות?
כעיקרון אני באמצע ניסוי תרופה עכשיו וממש קשה לי להעביר כל יום בגלל ההפרעות.וניסינו אני והרופא שלי תרופות בעלות השפעה קצרת טווח ,כמו כדורי הרגעה,והם לא פעלו עליי.
הייתי רוצה לקבל טיפול הרגעתי שיכול לפעול תוך יום-שלושה ימים באמצעות הומופאתיה.
והתרופות שאני לוקח מאוד מאוד חזקות ואפילו אסור לקחת משכבי כאבים אז אתייעץ עם הרופא שלי בקשר לכך.
אשמח עם תגיבי לי שוב בתודה מראש לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלום לך - תגובה
עירית פרידמן08/06/2014הי לירון
גם אני מאזור חיפה-מטבעון.
אתה מוזמן ליצור קשר ונראה מה ניתן לעשות.
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)