מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עזרה זה חשוב""""קרן14/06/2014
שלום ,שמי קרן בת 36 פניתי אליכם בעבר מס פעמים עקב יאוש ובעיה חחוזרת. תחושות שמלוות אותי ביום יום :מסחרחורות,תחושת עילפון,פחד להשאר לבד בבית, חוסר תפקוד חלקי במצבים מסויימים, פחד ממשהו שיקרה לי ואף אחד לא לידי מקומות סגורים ועוד... התסמינים האלו מופיעים במאמר שקראתי. על התקפ פאניקה אני חייבת לעזור לעצמי אשמח לדעת האם באמת חש מצב שאני סובלת מפאניקה מבלי להיות מודעת?
האם יש טיפול טבעי לבעיה? ? או שרק כדורים
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרה זה חשוב"""" - תגובה
עירית פרידמן14/06/2014שלום קרן
חשוב מאד שתתייעצי עם איש מקצוע שאת סומכת עליו ותעשי משהו כדי לעזור לעצמך.
לא כ"כ חשוב השם של הבעיה חשוב שתטפלי בה.
אפשר לסייע בדרכים שונות חשוב שתמצאי דרך ואדם שיוכל ללוות את הטיפול באופן אחראי ומקצועי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: שאלה נוספת
קרן15/06/2014תודה
אבל לא ענית אם במקרה שלי רפואה טבעית יכולה לעזור? הומהופתיה תרופות טבעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: שאלה נוספת - תגובה
עירית פרידמן15/06/2014הומאופתיה זה הרפואה הכי טבעית שיש (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)