כוויה מתאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה מתאנה
    שלי
    28/06/2014

שלום,

צמח לי מעין פצעון בפנים, והשתמשתי בחלב תאנים על המקום.

המקום נשאר מגורה, אדום וצורב. מעין כוויה.

אני חוששת שזה ישאיר סימן בפנים...

מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה מתאנה

הוספת תגובה

• כוויה מתאנה - תגובה

עירית פרידמן
    28/06/2014

אפשר לנסות למרוח משחת קלנדולה.
    בברכה
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוויה מתאנה - תגובה

אהוד סברדליק
    29/06/2014

טיפול עם חלב תאנים מתאים ליבלות ויראליות ובוודאי שאינו לטיפול בפנים שהעור בהם רגיש מאוד .שימוש במשחת טראומהיל או קלנדולה וזמן ירפא את הכוויה. לפצעונים בפנים ניתן לקחת אבץ במידה והבעיה נובעת מהפרשה עודפת של שומן פנים . יש משחות פנים נהדרות וסבון פנים מיוחד של קמדיס שאני ממליץ במקרה של פצעונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש את סקין סייבר

דבורה
    29/06/2014

שאני מורחת כשיש לי אדמומיות או כוויה מהסוג הזה. זאת משחה טבעית שמרגיעה את העור ומטפלת בו. יכולה לנסות... וכמובן שבינתיים אל תמרחי שום חומר שיש בו כימיקלים או שהוא לא טבעי כי זה יכול לעשות לך אלרגיה ולהוסיף גירוי למקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו