מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויה מתאנהשלי28/06/2014
שלום,
צמח לי מעין פצעון בפנים, והשתמשתי בחלב תאנים על המקום.
המקום נשאר מגורה, אדום וצורב. מעין כוויה.
אני חוששת שזה ישאיר סימן בפנים...
מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה מתאנה - תגובה
עירית פרידמן28/06/2014אפשר לנסות למרוח משחת קלנדולה.
בברכה
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויה מתאנה - תגובה
אהוד סברדליק29/06/2014טיפול עם חלב תאנים מתאים ליבלות ויראליות ובוודאי שאינו לטיפול בפנים שהעור בהם רגיש מאוד .שימוש במשחת טראומהיל או קלנדולה וזמן ירפא את הכוויה. לפצעונים בפנים ניתן לקחת אבץ במידה והבעיה נובעת מהפרשה עודפת של שומן פנים . יש משחות פנים נהדרות וסבון פנים מיוחד של קמדיס שאני ממליץ במקרה של פצעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את סקין סייבר
דבורה29/06/2014שאני מורחת כשיש לי אדמומיות או כוויה מהסוג הזה. זאת משחה טבעית שמרגיעה את העור ומטפלת בו. יכולה לנסות... וכמובן שבינתיים אל תמרחי שום חומר שיש בו כימיקלים או שהוא לא טבעי כי זה יכול לעשות לך אלרגיה ולהוסיף גירוי למקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)