התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    ויולטה
    16/04/2008

רציתי לשאול אתכם שאלה שממש חשובה לי, ואני מקווה שתוכלו לענות עליה.
    שמי ויולטה אני בת 18אני סובלת מאקנה די הרבה שנים שתיתי פעמיים קורטאן אבל זה לא עזר לי , וזה גם גרם לי לבעיות בקיבה. גיליתי שני תחומים שניתן לטפל באקנה נטורופתיה והומאופתיה, אני יודעת מהם שיטות הטיפול כי קראתי כבר במחשב.
    השאלה שלי מה מניב אחוזי הצלחה הטיפול ההומאופתי הנטורופתי, ואם התחומים האלה מאתרים את הסיבה להופעת האקנה. שמה אני מפחדת שיקרה לי כמו שלקחתי פעמיים רואקוטן וזה לא עזר לי בכלל שאני אלך לאחד מהתחומים האלה וזה גם לא יניב שום תוצאות.
    מקווה שתוכלו לענות לי כי אני די אובדת עצות כרגע.

בתודה רבה ויולטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• הומאופתיה

עירית פרידמן
    16/04/2008

שלום ויולטה
    אני הומאופתית וזו המומחיות שלי ולכן אני יכולה לתת לך חיזוקים לכיוון הזה.
    הרואקטון כפי שכבר חוית לא עוזר. הוא הדרך הגרועה ביותר לטפל בבעיה, כי הוא גורם נזקים באיברים אחרים בגוף. (אז זה את כבר יודעת). הטיפול ברואקוטן לא מבתכל עליך באופן אינדיבידואלי אלא מאתר את הסימפטום (ייצור מוגבר של שומן) ומדכא אותו באופן חיצוני-ע"י הכנסת חומר לגוף.
    הטיפול ההומאופתי הפוך לחלוטין-ההסתכלות היא עליך ועל הבעיה שאת סובלת ממנה. האבחנה היא דרך ההבנה של הסימפטום הפרטי במכלול ששמו ויולטה.
    הבנה מדויקת עוזרת לבחור רמדי (תרופה הומאופתית) שתפקידה לתת תזכורת לגוף איך לרפא את עצמו.
    לכן הטיפול הזה הוא הטבעי ביותר שיש, ללא הכנסה של חומרים כימיים לגוף.
    כשהגוף מרפא את עצמו, אין צורך בטיפול מתחזק או מונע לאורך זמן.
    מקוה שקידמתי אותך להחלטה
    כל טוב וחג שמח
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויולטה

יפה שמעוני
    16/04/2008

ויולטה שלום רב,

חבל שאת פונה רק עכשיו לרפואה הטבעית.

הראקוטן כמו האנטיביוטיקה גורמת להתפרצות הקנדידה במע' העיכול ואני ממליצה לעשוי איבחון יסודי אצל נטורופת לקבל המלצות לתזונה נכונה, השלמות, אם יש צורך, ניקוי רעלים, פטריות וכימיקלים. . כל אלה יובילו אותך לאורח חיים נכון ולבריאות שלמה.
    את מחפשת את הדרך הקלה. על מנת להיות בריאים ומאוזנים צריך לפעמים קצת להתאמץ.

חג שמח,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו