מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתמיר17/04/2008
לפני כחצי שנה רצתי הרבה קילומטרים.
לאחר שנים שלא עשיתי ספורט.
נתפשו לי השרירים במשך חמישה ימים
ולאחר מכן חודש התקשיתי ללכת על הרגליים
שאלתי פרופסור שאני מכיר ואמר לי שזה דלקת
ביום שבת האחרון רצתי שוב הרבה קילומטרים
נתפשו לי השרירים למשך 4 ימים ולאחר מכן עדיין קצת
מתקשה ללכת על הרגליים
האם עצם זה שיש לי כבד שומני ועליה קלה מאוד בתפקודי כבד
האם יש קשר לבין הדלקות שמתפתחות אצלי לאחר הריצה?
האם זה נגרם בגלל שאני רץ רק לעיתים רחוקות?
מה הסיבה לדלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עירית פרידמן18/04/2008שלום תמיר
פעמיים רצת מעבר ליכולת הגופנית שלך והגוף "אמר את דברו" ע"י שרירים תפוסים ודלקות.
אתה לא רצית לשמוע ולהבין ואתה שואל כאן מה קרה....
אז הנה התרגום למה שהגוף אמר- זה יותר מדי לי.... אני לא רגיל לפעילות הזאת... אין לי משאבים בשרירים ובסיבולת לעמוד בזה......
עכשיו-אם אתה רוצה להקשיב לגוף וגם רוצה לרוץ, תבנה לך יכולת לאט לאט. תרוץ כל יום קצת וכל כמה ימים תעלה את המרחק. תעשה חימום לפני הריצה ומתיחות לאחריה.
בקיצור-תתחיל להתייחס לגוף שלך בכבוד ותקשיב לו.
חג שמח
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)