מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק.אבי נקש05/10/2014
שלום אהוד !!
מה אתה יודע לספר לי על רפואה הודית ? ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק. - תגובה
אהוד סברדליק05/10/2014הרפואה ההודית היא כלי רפואי מצוין בידי רופא מקצועי . היא בנויה על אבחנה וראיית עולם סדורה ודרכי טיפול בצמחים, מגע וכלים נוספים שיכולים לעזור בבעיות פיזיות ונפשיות כאחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם..
אבי נקש14/10/2014בפגישה עם דר פסטרנק ..
>> העליתי תחושה של צרבת כנראה בעיקבות כדורים אותם נטלתי מהרפואה ההודית בו משתמש מיסטר שי .
המליץ להפסיק איתם לרגע ..
ונתן לי תכשירים + מאכל מסוים לקחת ..
ובכך ובתקווה לחוש יותר טוב ובריא אמן .
אני מאוד מיחל להרגיש יותר טוב פשוט לאחרונה חש אוליי קצת..פחות טוב ויותר דכאוני .
אך איני מאבד תקווה וממשיך לצפות לשינוי ההרגשה .
שמחתי לעדכן .
שיהיה לכולם חג שמח וכל טוב שבעולם .
בייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם.. - תגובה
אהוד סברדליק14/10/2014שלום אבי
תודה על העידכון . אני שמח שיש הטבה במצבך, גם אם כרגע יש נסיגה מסוימת.
תמשיך בדרך . שיהיה לך חג שמח והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש17/10/2014שלום אהוד !!
ראשית אשאל לשלומך..
מה שקורה איתי זה..שאני בדילמה עם עצמי לגבי המשך הטיפול עם הרפואה הודית בה משתמש מיסטר שי היקר .
חש שהתכשירים אינם עושים לי כ"כ טוב אז איני בטוח לגבי ההמשך.
מה חוות דעתך בעניין .? ?
כן אמשיך עם הפרחי באך..> חש שזה אכן כן גורם לי לחוש מעט יותר טווב .
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצא בדילמה רצינית .. אשמח להתיחסות
אבי נקש18/10/2014שלום !!
רציתי חוות דעתכם בעניני .. הכ"כ מורכב ..
מתלבט בהאם להמשיך אצל דר שי למרות שהוא מאוד רציני וטוב .
קשה לי להאמין בטיפול יחד עם הרפואה ההודית בו הוא משתמש ..
האם אצליח להיות רק עם פרחי באך ?
האם עליי להחליף סוג של טיפול ? או מטפל ? ?
איני יודע מה להחליט אני רק ובסה"כ רוצה להרגיש יותר טוב ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצא בדילמה רצינית .. אשמח להתיחסות - תגובה
אהוד סברדליק20/10/2014האם דיברת איתו על התלבטויותך וחששותך ? אם אתה מרגיש שחלק מהטיפול אינו מתאים לך חשוב שתגיד למטפל את דעתך ואני בטוח שהוא יכבד אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אהוד...
אבי נקש27/10/2014הי !!
אתה צודק ... אני אדבר איתו ..
אך השאלה שלי היא ::: עד כמה הוא יוכל לעזור ולסייע לי להרגיש יותר טוב ??
והאם עליי לעבור להומאופתיה ??
קצת מבולבל .. גם ובעיקר עצם ההתמודדות שייש לי בחיים .
תודה ויום טוב לך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אהוד... - תגובה
עירית פרידמן27/10/2014הי אבי
אני הומאופתית וחושבת שניתן לעזור לך גם עם הומאופתיה. אבל חשוב שתמצה קודם את הדרך שכבר התחלת בה וגם עזרה לך.
דבר עם המטפל כמו שאהוד המליץ ותראה אם ואיך ניתן עוד לשפר את המצב.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש28/10/2014אז .. אתה מציע שאני אדבר איתו.. ? ?
בסדר .. >> אעשה זאת.
ברצוני להיות ולהרגיש בריא . אז אני שואל בקול ..>>האומנם ?
זה אפשרי ? מאוד סובל ורק עם הטבה קטנה ומזערית מאוד במצב .
עם הטיפול בפרחי באך אותו רשם לי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
אהוד סברדליק28/10/2014דבר איתו ואח"כ נראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש28/10/2014הי אהוד!!
דיברתי איתו היום ואמר לי שכן כדאיי לי לנסות ולאכול לפי מה שהוא רשם ברפואה ההודית .
כמו"כ הוסיף לי צמח נוסף לפ.באך אותו אני נוטל ביויום .
עד כאן העידכון ..>> אשמח להשתמע ולעדכן בהמשך.
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
אהוד סברדליק29/10/2014יפה ! תמשיך לעדכן ואל תתייאש .כמו שאמרו חז"ל "אין דבר העומד בפני הרצון"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אהוד..
אבי נקש05/11/2014לאחרונה "התנפחה " לי מאוד הבטן .. זה מלחיץ אותי.
דר שי שלל שזה מהפ.באך ...>>אז אני שואל ממה זה נובע ?
פשוט יצאה לי הבטן החוצה ולא שיניתי משהו בתזונה או משו .
אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש13/11/2014רציתי לעדכן.. ש..כיום אני נוטל רק פ.באך ללא כל הכדורים מסביב שרשם לי דר שי וכן אמרתי ועידכנתי אותו ע"כ..
רוצה להיועץ איתכם ואשמח מאוד לקבל תשובות ורעיונות מכם..
האם עליי לתת זמן וצאנס לטיפול בפרחי באך .? אני כבר נמצא בתוך הטיפול בדיוק כחצי שנה עם הטבה ממש מזערית ..
תודה למשיבים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
עירית פרידמן13/11/2014טיפול שנמשך חצי שנה ומביא הקלה מזערית בלבד, דורש שינוי.
אני מציעה לדבר עם המטפל ולהחליט יחד לאיזה כיוון של שינוי הוא יכול להוביל.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש19/11/2014שמח לעדכן.. שדיברתי עם הרופא המטפל בי שהמליץ בפה מלא להוסיף לטיפול שלנו גם "הומאופתיה" מרופא שהוא מכיר ובכך הם יעבדו יחד לטפל בי ..
תודה .
זה נראה לכם ?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
אהוד סברדליק19/11/2014שלום אבי
אני שמח ששוחחת עם המטפל ושמצאתם דרך שתיטיב עימך . בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
עירית פרידמן19/11/2014הומאופתיה זאת שיטת טיפול מופלאה.
מקוה שהשילוב בין המטפלים יביא לך מזור.
כל טוב
עירית פרידמן-הומאופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)