תופעות לוואי מKorean Ginseng.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי מKorean Ginseng.
    יוס
    07/10/2014

הי,
    אני בן 28 מתאמן זמן רב במכון כושר ומקפיד על תזונה נאותה כמו כן על מולטיויטמינים (צנטרום)
    לפני כחודש התחלתי לקחת קבוע מולטי ויטמין של חברת OPTIMUM הנקרא OPTI-MEN
    הכולל 525 מ"ג של Korean Ginseng/

לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש חולשה רצינית וקושי לקום או לקום מהמיטה המלווה ברעידות קלות בידיים ו"קפיצות" ברך בזמן הליכה וגם תחושה הדומה לשכרות (הרגשה כאילו אני לא הולך ישר למרות שכן הלכתי ישר וכדומה) במשך רוב היום.

נודע לי כי אבי ניסה לקחת מולטיויטמין הכולל בתוכו Korean Ginseng וגם חווה הרגשה דומה, הפסקתי מיד לקחת את התוסף , מאז עברו כ3 ימים אך התופעות עדיין קיימות אם כי נחלשו.
    היות ולקחתי אותו כפעמיים ביום במשך חודש, כמה זמן יקח לו "להתנקות?"

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי מKorean Ginseng.

הוספת תגובה

• תופעות לוואי מKorean Ginseng. - תגובה

אהוד סברדליק
    07/10/2014

שלום יוס
    התופעה שאתה מתאר היא חריגה מאוד ויתכן שאם גם אביך סובל מאותה הבעיה בדיוק שיש לך רגישות אלרגית או לגינסינג או יותר סיכוי שיש רגישות למשהו בחומרים שבמולטי ויטמין הספציפי . סביר להניח שתוך 4-5 ימים עד שבוע הוא יצא מהמערכת. אני ממליץ לך לקחת מולטי ויטמין נפרד למשל V-75 של סולגאר או מולטי גולד של GNC כהתחלה ולאחר מכן להוסיף בנפרד גינסינג או צמח אחר. אם תגיד לי לאיזה מטרה אתה רוצה בדיוק גינסנג אני אעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו