מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק.אבי נקש08/12/2014
שלום !!
הרופא המטפל בי .. דר שי פסטרנק המליץ לי גם על טיפול הומאופתי
בנוסף לפ.באך אותן אני לוקח..
מה היא חוות דעתכם..?
תודה רבה על התגובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק. - תגובה
אהוד סברדליק08/12/2014ממליץ בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאומנם.? ? ?
אבי נקש10/12/2014הי אהוד !!
אתה באמת חושב שזה צעד נבון ליטול גם הומאופתיה יחד עם הפ.באך ?
כאילו ישנם דעות קצת שונות בעניין..
לי זה לא משנה כלומר אין לי בעיה אך
מה באמת טוב עבורי כי אני מאוד רוצה להרגיש בריא וטוב .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאומנם.? ? ? - תגובה
עירית פרידמן10/12/2014הומאופת/ית שיכיר אותך יוכל לחשוב ביחד איתך ועם המטפל האחר מה ואיך משלבים בטיפול.
אין שום צורך להחליט מראש. וכדאי ליידע את ההומאופת/ית שתפנה אליו ברצון הזה שלך בשיחת הטלפון.
באופן כללי אני בעד שילוב טיפולים וראש פתוח.
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש21/12/2014הי עירית !!
אז.. >> אין לי ממה לחשוש בשילוב של הטיפולים ??
אשמח לעדכן על התפתחויות טובות בעזהי"ת ..
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
עירית פרידמן21/12/2014אין מה לחשוש.
בהצלחה
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לכולם..
אבי נקש30/12/2014קבעתי תור להומאופת בשבוע הבא ..
אשמח להמשיך לעדכן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לכולם.. - תגובה
עירית פרידמן07/01/2015יופי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ..
אבי13/01/2015נפגשתי עם רופא ..התחלתי ליטול את את ה"תרופה " אותה רשם לי ה-הומאופת
מחכה ומקווה לשינוי במצבי . אמן
כל טוב וויום טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי .. - תגובה
עירית פרידמן13/01/2015תרופה הומאופתית נקראת רמדי. כך אין צורך במרכאות (-:
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמדי...
אבי15/01/2015מזה.. כ 3 ימים נוטל רמדי שרשם לי הרופא ..
אני אמור לחוש במשהו מסוים ?
איך זה בעצם עובד ?
מצפה לשינוי משמעותי במצב >>
כי הסבל הוא נוראי..למרות שדיייייייי רגיל להפרעות מהם סובל ..
תודה ויום וב לכולם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמדי... - תגובה
עירית פרידמן15/01/2015שווה להיות סבלני.
אינני יודעת ממה אתה סובל או איזה רמדי אתה לוקח כך שאינני יכולה לעזור הרבה.
בכל שאלה כדאי לדבר עם המטפל.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי לעדכן.. אז
אבי31/01/2015הי ..
תופעה של יציאות מרובות עם לקיחת הרמדי..
יצרתי קשר עם הרופא שאמר להפסיק עם התרופה למשך שבוע..
מקווה או רוצה מאוד לקוות לטוב יותר ..
תודה לכם ושבוע טוב ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי לעדכן.. אז - תגובה
עירית פרידמן03/02/2015זה מעיד על כך שאתה מגיב לרמדי ולכן כדאי לשמור על אופטימיות ולקוות להמשך תגובה טובה
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עירית יקרה ..
אבי03/02/2015תודה רבה לך על התגובה..
אני מעט חושש מהתופעה של יציאות מרובות ..
מה זה אומר ?? ומה זה מבטא ?
כאילו זה יעבור לי ?
מאוד חושש ופוחד .
מאוד רוצה להרגיש טוב עם עצמי פיזית ומנטאלית ..יחד עם עבודה עצמית אותה עושה כל הזמן ..
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עירית יקרה .. - תגובה
עירית פרידמן04/02/2015זה יכול להיות סימפטום מהעבר שמתרפא כחלק מהתהליך או ניקוי כלשהו שקורה.
הכי טוב לדבר על זה עם המטפל ולשאול אותו.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לעדכן ש..
אבי10/02/2015בימים האחרונים חל שיפור ניכר מאוד ביציאות ( יותר טובות ופחות רכות .. (כמו אדם רגיל ללא בעית עצירות או להפך )>>אז מקווה בשבילי שאני במגמת שיפור בעניין ..
תודה עירית על התמיכה שלך ..
ממשיך בלקיחת הרמדי של ההומאופת
+ פ.באך בתקווה לשיפור משמעותי בהרגשה ובכלל ..
יום טוב
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי15/02/2015הי !!
השבוע ימלאו 6 שבועות בהם נוטל רמדי של הומאופתיה ..
בנוסף ממשיך גם עם הפ.באך ללא שינוי משמעותי או דרסתי ..
חש כמעט רגיל לעונה ויחסית..
מקווה למה שיותר שיפור אצלי ..
אשמח להמשיך לעדכן ולקבל משוב ..
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
עירית פרידמן19/02/2015הי אבי
סבלנות.
השינוי ביציאות הוא מאד משמעותי. תהיה בקשר עם המטפל אם אתה צריך עידוד או אישור להמשך הטיפול.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)