כאבי גב ממושכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב ממושכים
    מאירה
    11/02/2007

אני סובלת מכאבי גב, בעיקר בלילה לפני השינה. הייתי אצל אורטופד ובצילום לא מצאו כלום. האם לרפואה המשלימה יש פתרון כלשהו היכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב ממושכים

הוספת תגובה

• יש פתרונות

עירית פרידמן
    12/02/2007

משני כיוונים שראוי לשלב בינהם.
    כיוון 1-טיפול במגע- שיאצו או מסאז' רפואי. טיפולים אלה עוזרים להקל על הבעיה.
    כיוון 2-הומאופתיה-טיפול שמחפש ומוצא את הבעיה במישורים יותר פנימיים של האדם ומרפא את שורש הבעיה.
    כפי שכתבתי בתחילה השילוב בינהם הוא הדרך היותר נכונה להפטר מהבעיה המטרידה ביעילות ובמהירות.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני אנסה

מאירה
    12/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאירה

יפה שמעוני
    13/02/2007

מאירה שלום רב,

בהחלט יש מה לעשות. ראשית אני ממליצה על תרגילי מתיחה, שחרור השרירים בעזרת תרגילים פשוטים כמו עמידת נר (להביא את הרגלים מעל הראש בשכיבה), תרגילי רכיבה על אופניים. (כאילו).

לפני השינה מומלץ לקחת כמוסת מגנזיום ציטראט (להשיג בבתי טבע ובתי מרקחת), אמבטיה עם כמה טיפות לבנדר להרגעה.

אם המצב לא משתפר כדאי לטפל בכמה שיטות: שיאצו, דיקור, רפלקסולוגיה, קרניו סאקרל ועיסוי.

הרבה בריאות,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו