מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב ממושכיםמאירה11/02/2007
אני סובלת מכאבי גב, בעיקר בלילה לפני השינה. הייתי אצל אורטופד ובצילום לא מצאו כלום. האם לרפואה המשלימה יש פתרון כלשהו היכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרונות
עירית פרידמן12/02/2007משני כיוונים שראוי לשלב בינהם.
כיוון 1-טיפול במגע- שיאצו או מסאז' רפואי. טיפולים אלה עוזרים להקל על הבעיה.
כיוון 2-הומאופתיה-טיפול שמחפש ומוצא את הבעיה במישורים יותר פנימיים של האדם ומרפא את שורש הבעיה.
כפי שכתבתי בתחילה השילוב בינהם הוא הדרך היותר נכונה להפטר מהבעיה המטרידה ביעילות ובמהירות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני אנסה
מאירה12/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאירה
יפה שמעוני13/02/2007מאירה שלום רב,
בהחלט יש מה לעשות. ראשית אני ממליצה על תרגילי מתיחה, שחרור השרירים בעזרת תרגילים פשוטים כמו עמידת נר (להביא את הרגלים מעל הראש בשכיבה), תרגילי רכיבה על אופניים. (כאילו).
לפני השינה מומלץ לקחת כמוסת מגנזיום ציטראט (להשיג בבתי טבע ובתי מרקחת), אמבטיה עם כמה טיפות לבנדר להרגעה.
אם המצב לא משתפר כדאי לטפל בכמה שיטות: שיאצו, דיקור, רפלקסולוגיה, קרניו סאקרל ועיסוי.
הרבה בריאות,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)