ריטלין? קונצרטה? הומאופתיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין? קונצרטה? הומאופתיה?
    עדי
    27/04/2008

שלום רב,

יש לי ילד כבן 5.5 אשר אובחן בהיפרקטיביות וחוסר קשב וריכוז והמליצו לי לתת לו ריטלין כבר בגיל הזה וכן קונצרטה בעתיד. עשיתי נסיון של חודשיים וזה היה בסדר אך יש לי רגשות מעורבים בכל נושא נתינת תרופה.

רציתי לדעת לגבי תחליף טבעי לטיפול בנושא, האם נטילת ויטמין אומגה 3 יכול להיות תחליף טוב לכך. אם אפשר להמליץ לי על טיפול הומאופתי.

תודה, עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדי

יפה שמעוני
    27/04/2008

עדי שלום רב,

אפשר לעזור לבנך, אך יש צורך לקבל יעוץ אישי לאחר איבחון בקליניקה.
    טיפול הומאופתי, או נטורופתי יכול לעזור ויש לשלב גם ניקוי רעלים ותזונה נכונה.

ניתן לעשות איבחון בשיטת איפ"ק (לפי התדרים של הגוף) לבדוק למה הילד רגיש, אם יש חוסר בויטמינים, או מינרלים, האם יש הצטברות של כימיקלים, פרזיטים, פטריות, חיידקים, מה הוא אוכל, איך הוא ישן, ואחרי שנדע את כל הפרטים הוא יוכל את הטיפול המתאים.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי בהיפראקטיביות

עירית פרידמן
    27/04/2008

שלום עדי
    אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי.
    יש בתחום ההומאופתיה ניסיון מצטבר טוב מאד בטיפול בבעיות של קשב, ריכוז והיפראקטיביות.
    הטיפול ההומאופתי המדויק יכול לגרום להטבה לאורך זמן שתבטל את הצורך בכל חומר כימי/רפואי/תוספי מזון.
    הגיל של בנך מאפשר התחלה טובה של טיפול בלי לחץ מצד מערכת החינוך לכן כדאי להקדים ולהתחיל בטיפול כזה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו