מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נישואין (לא ידעתי באיזה תחום )קרין28/04/2008
היי
אני בת 29 ויש לי בן זוג מדהים, אנחנו דיברנו על חתונה (עוד לא בגיע ההצעה) אבל דיברנו ואנחנו ידעים שאנחנו נתחתן, אנחנו כל כך מאושרים ביחד. הבעיה היא שבן הזוג שלי לא מאמין בחתונה רבנית והוא רוצה חתונה אזרחית, לי ממש לא מפריע אין לי בעיה בכלל וגם למשפחה שלו אין בעיה, הבעיה היא המשפחה שלי הם לא מוכנים לקבל את זה שתהיה חתונה אזרחית, דיברתי איתםוהסברתי להם שלי ממש לא מפריע והם לא חייבים לקבל את ההחלטה שלי אלא לכבד אותה, כי בסך הכל אלו הן ההחלטות שלי בחיים שלי. בן הזוג שלי ואני באמת מאושרים ביחד, אנחנו החברים הכי טובים ואנחנו יודעים שאנחנו זוג משמיים. אמא שלי אמרה לי שאם נעשה חתונה אזרחית המשפחה שלי תתנתק ממני, לי ממש לא מפריע העיקר להיות מאושרת, ואני חושבת שמסמך לא יקבע את האושר שלי, בן הזוג שלי ממש לא מאמין ברבני, איך אפשר לפתור את הבעיה הזו, שלא יתערבו לי בחיים, כי אם אאלץ לבחור לצערי לא אבחר בהם רק בגלל שהם לא מרוצים, טוב לי ואני מאוד מאוד מאושרת.
איך פותרים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין
יפה שמעוני28/04/2008שלום קרין,
אמנם זה לא התחום שלי, אבל ההגיון אומר שעל מנת שיהיה שקט משפחתי חייבים ל ה ת פ ש ר.
אם למשפחתך כל כך חשובה המסורת, כדאי שבן זוגך, שאוהב אותך לפי דבריך, ילך לקראת המשפחה שלך. ויתורים זה חלק מהאהבה. זה ס"ה טקס. אפשר את שני הטקסים על מנת לרצות את כולם.
ממשפחה לא מתנתקים בגלל עקרונות. בהמשך חייך תיווכחי שאת צריכה גם את משפחתך ולא מספיק בן זוג.
לא כל אחד זוכה שתהיה לו משפחה והרבה היו מתחלפים איתך. הם גידלו אותך וחתונת בת זה לפעמים שיא האושר למשפחה. אל תגזלי את זה מהם. תחשבי קצת לעומק ואל תמהרי לוותר על רצונותיך. זו התחלה לא טובה. שני הצדדים צריכים קצת לוותר ולהגיע לפתרון שמתאים לכולם.
העיקר שיהיה במזל טוב וחשיבה ח י ו ב ית!
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ זוגי/משפחתי
עירית פרידמן28/04/2008שלום קרין
אני מציעה לך לפנות ליועץ זוגי או משפחתי-זה תחום המומחיות שאת זקוקה לו.
אני מציעה לך לפגוש את היועץ בהרכב זוגי ואולי אף משפחה מורחבת.
חשוב שתגיעו להסכמה באירוע שהוא כה משמעותי להתחלת החיים.
אם בן הזוג שלך באמת כ"כ אוהב אותך הוא יצליח ללכת לקראתך ולקראת משפחתך.
ניתן גם למצוא כל מיני נקודות מפגש ב"אמצע הדרך" כך שכולם יצאו מרוצים.
משפחה זה דבר מאד חשוב וליצור מריבות במקום פתרונות זו בכיה לדורות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)