דיקור סיני!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני!
    קרן
    09/06/2015

יש לי דלקת ברגל שמאל לפני כמה ימים נשקתי ממשהו לא ידוע במיטה עכשיו התחלתי בטיפולי דיקור סיני באותו יום של הדיקור עשיתי קפרסים על אותו מקום שנדקרתי וביום למחרת הייתה לי הקלה עכשיו אתמול עשיתי דיקור וזה שעשה לי דיקור החדיר לי מחט שכנראה עוררה לי את הכאב באותו מקום ו עכשיו כואב לי עוד פעם השאלה עם זה יעזור אני מורחת טארומיל משחת ג'ל הומופאתית האם זה יעבור לי אני מיואשת זה מעצבן אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני!

הוספת תגובה

• דיקור סיני! - תגובה

עירית פרידמן
    09/06/2015

טראומיל יכול לעזור.
    וחשוב לדבר עם המדקר ולשמוע מה יש לו להציע.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני! - תגובה

אהוד סברדליק
    10/06/2015

אני מוכרח להודות שקראתי את מה שכתבת כמה פעמים ולא הבנתי את הכתוב. אם תכתבי שוב בצורה מסודרת , אשתדל לסייע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירה

קרן
    10/06/2015

מה לא הבנת למה באיזה שפה כתבתי בסינית בעברית נדקרתי ברגל והשאר רשום בהודעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו