מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיח אברהםנופית21/01/2016
שלום קניתי תמצית שיח אברהם מצוי אורגני עדיין לא השתמשתי בו והיום שרציתי להתחיל להשתמש הסתכלתי ברכיבים והיה רשום שיש בפנים אלכוהול השאלה שלי ככה אני נוטלת תרופה קבועה שאסור בשום אופן לשתות אלכוהול השאלה שלי ככה האם בשיח אברהם יש באמת אלכוהול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם - תגובה
אהוד סברדליק21/01/2016שלום נופית
בשיח אברהם ששמו הנו גם ויטקס אין אלכוהול. אם זאת תמצית היא מיצוי של צמח באמצעות אלכוהול . האלכוהול שרמתו היא בסביבות 30% מוציא מהצמח את החומרים הרפואיים ומשמר אותם שלא יתפרקו . חשוב לדעת שהאלכוהול הנו דרך מיצוי ושימור אך אין חובה לצרוך אותו והדרך להוציא אותו מהתמצית הנה פשוטה .קחי רק את הכמות שאת אמורה לשתות (לא את כל הבקבוק) ושימי אותה במים חמים מאוד(לא רותחים) לעשר דקות. התהליך יגרום לאידוי האלכוהול וכך ישארו רק מרכיבי הצמח והמים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)