מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לטפל בדיכאון ברפואה טבעית?ניקניק02/05/2016
שלום רב
אני בת 27 וסובלת מדיכאון זה כמה שנים. הדבר החל ב3-4 שנים האחרונות,בתחילה הגיע והלך ובשנה האחרונה מרגיש הרבה יותר קשה ונוכח. הדבר משפיע לי כל על כל תחומי החיים - השמנתי מאוד,איני מרבה להתרועע חברתית ויש לי נדודי שינה. יחד עם הדיכאון התעוררה גם חרדה בסיטואציות בהן לא הייתה לי חרדה בעבר. לקחתי טיפול פסיכולוגי במשך שנתיים אך נאלצתי להפסיק עקב העלויות.
החיים מתנהלים כדרכם,אני עובדת ומתפקדת את המינימום שצריך ,אבל החיים מרגישים מאוד רדומים ואני אפאתית ואדישה רוב הזמן ומבלה את מירב זמני הפנוי במיטה עקב חוזר אנרגיה נפשית ופיזית וחוסר עניין בפעילויות אחרות .
חשבתי להתחיל לקחת נוגדי דיכאון אך אני חוששת ,מהתמכרות ,מתופעות לוואי,מתלות.
האם יש גישות ברפואה הטבעית שאוכל להעזר בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר לטפל בדיכאון ברפואה טבעית? - תגובה
אהוד סברדליק02/05/2016רפואה משלימה יכולה לעזור בדיכאון קל או בינוני רצוי כמובן ללכת לפסיכיאטר לאבחון. בכל מקרה לפי הפרטים שאת מתארת אני ממליץ לך לעשות טיפול משולב . ראשית לקחת טיפול תרופתי רגיל שהוא נפוץ מאוד בימינו ,אינו ממכר ויכול להעלות את מצב רוחך בתוך כמה שבועות לרמה שתוכלי לתפקד ולחזור לחיים פעילים. תוך כדי תתחילי טיפול משלים ופעילות גופנית וכאשר תרגישי מחוזקת מספיק תוכלי בשיתוף עם הרופא המערבי להוריד במינון הכדורים הפסיכיאטרים עד להפסקה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לטפל בחרדה ברפואה טבעית?
זיו06/10/2016האם ביופידבק יכולה לעזור במצב של ערנות יתר באופן קבוע, חוסר תאבון/ שובע/ צמא/ רוויה, צמרמורות ורעידות אקראיות בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לטפל בחרדה ברפואה טבעית? - תגובה
אהוד סברדליק06/10/2016שלום זיו
יש לבדוק מדוע הסימפטומים הנ"ל מופיעים מופיעים אצלך התסמינים יכולים להעיד על היפרטיירואידיזם (יתר תריסיות) ועוד בעיות בריאות שונות ומגוונות יש לעשות קודם כל בדיקת דם ובדיקה אצל רופא רגיל לשלול בעיות מסוימות ורק אח"כ לחשוב על ביופידבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לטפל בדיכאון ברפואה טבעית? - תגובה
עירית פרידמן02/05/2016הומאופתיה היא אחת הנדרכים ברפואה משלימה שמצליחה לטפל בבעיות הנפש בצורה ממש טובה.
שווה להתחיל טיפול הומאופתי ורק אם עובר זמן והתוצאות המקוות לא מגיעות לחשוב על ציפרלקס וחבריו.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)