מרכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרכז
    בחורה
    17/05/2008

אני בת 30 נשואה ויש לי שלושה ילדים, הבעיה שאין לי כמעט חזה, כמו ילדונת. רציתי לדעת איך אני יכולה להגדיל בלי ניתוחים, אם אפשר עם משחה או משהוא שכן יעזור
    ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרכז

הוספת תגובה

• הומאופתיה ודימוי גוף

עירית פרידמן
    18/05/2008

שלום בחורה
    אני ממליצה לך מאד להנות ממה שיש ולהיות גאה ומאושרת עם מה שנתן לך הבורא.
    אני לא מכירה שום דרך להגדיל חזה ללא ניתוח.
    בטיפול הומאופתי תוכלי להגיע למצב שבו תוכלי לחיות עם גופך בשמחה ולא לחפש צרות במקום שבו הן אינן נמצאות. הטיפול הזה יעזור לך להסתכל על חייך עם עדשות רחבות ונקיות כך שתוכלי לראות תמונה שלמה ולא תצטמצמי לנקודת מבט שבה גודל החזה הוא משהוא שקובע את אושרך.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• to eret fredman

בחורה
    18/05/2008

ומה עם בעל שמסתכל על בחורות עם שדיים גדולים, ומראה שהוא כן רוצה את זה,
    אני בשום פנים לא אעשה ניתוח כי אני לא מאמינה בציליקון וג'לים, פעם קראתי מאיזשהו מקום שכן אפשר להגדיל בעזרת משחה, יכולה לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחורה יקרה

עירית פרידמן
    20/05/2008

אם לבעל יש עיניים שיסתכל......
    משחה לא יכולה לעשות את מה שעושים בניתוח, אחרת כולן היו מורחות משחה....
    אני שוב מציעה טיפול הומאופתי שיכול לאפשר לך חיים יותר נינוחים עם הגוף שלך והבעל שלך.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו