אודם בפות לילדה בת ארבע וחצי-בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם בפות לילדה בת ארבע וחצי-בבקשה עזרה
    יעל
    21/11/2016

שלום,
    הבת שלי בת 4 וחצי היא סובלת מזה כשנה מאודם חזק בפות
    שמתי לה משחה שהרופאת משפחה נתנה,הייתי גם אצל רופא עור ששלח לבדיקות והן הראו שהכל תקין,ממה יכול להיות אודם בפות?האם יש משהו טבעי שאפשר לשים כדי לעזור לילה?אני אובדת עצות,זה שורף לה,ואני לא רוצה לשים משהו כימי
    מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

עירית פרידמן
    21/11/2016

קשה לומר על סמך מה שכתבת ממה נובע המצב הזה.
    אבל אני שמחה לציין שטיפול הומאופתי יכול לפתור במהירטת בעיות מהסוג הזה גם אם הסיבה לא לגמרי בורה.
    כדאי להבין שלא מספיק "למרוח משהו" כי הבעיה היא פנימית ולכן הפיתרון צריך להיות מהשורש. מריחה של משחה עלולה לדכא את הביטוי של הבעיה הזאת ולייצר במקומה בעיה אחרת.
    טיפול הומאופתי הוא קל ועדין וילדים מאד אוהבים אותו כי כל מה שצריך, זה למצוץ סוכריות.....(כך ניתנות תרופות הומאופתיות)
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודם

אהוד סברדליק
    21/11/2016

מאוד מומלץ שתבדקו שאין לה תולעים במעיים. במידה ויש בד"כ הן יוצאות בלילה וגורמות לגרד חזק בפי הטבעת ולעיתים גם בפות . יש לעשות בדיקת דם וצואה כמו כן ניתן לבדוק בלילה ע"י אדם עם נסיון ולראות את התולעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו