מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור חודשי מועט מאודנוי28/12/2017
שלום
אני צורכת שיח אברהם על דעת עצמי כבר תקופה ארוכה
השאלה שלי המחזור שלי מאוד מאוד מועט... וגם קצר בימים אני לא יודעת אם זה קשור לשיח אברהם שאני שותה מדי פעם, השאלה האם לרפואה האלטרנטיבית כמו דיקור סיני יש מה להציע כדי לשפר להאריך את ימי המחזור? אשמח מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מועט
אהוד סברדליק29/12/2017שלום נוי וערב טוב
ישנן סיבות רבות למחזור דליל , הנפוצה שבהם מנסיוני היא אנמיה וחסר דם .יש לראות אם בנוסף לבעיית הוסת יש נשירת שיער ,צפורניים שנשברות בקלות יובש בעור ובעיניים או נקודות שחורות וסחרחורות בקימה משכיבה לישיבה או עמידה וכמובן רצוי מאוד לעשות בדיקת דם.
שיח אברהם או בשמו הלטיני AGNUS CASTUS הוא צמח שעוזר באיזון הורמונלי ולכן הוא טוב כאשר יש תופעות טרום וסת או כאבים בביוץ .הוא פחות נכון לבעייה שתארת מנסיוני.
מטפל/ת מקצועי ברפואה סינית יכול לאבחן את מצבך ולטפל בך באמצעות אקופונקטורה , תזונה והתאמת פורמולה של צמחים לשיפור הוסת ויותר מכך לשיפור החיוניות הכללית וההרגשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)