מחזור חודשי מועט מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי מועט מאוד
    נוי
    28/12/2017

שלום
    אני צורכת שיח אברהם על דעת עצמי כבר תקופה ארוכה
    השאלה שלי המחזור שלי מאוד מאוד מועט... וגם קצר בימים אני לא יודעת אם זה קשור לשיח אברהם שאני שותה מדי פעם, השאלה האם לרפואה האלטרנטיבית כמו דיקור סיני יש מה להציע כדי לשפר להאריך את ימי המחזור? אשמח מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי מועט מאוד

הוספת תגובה

• מחזור מועט

אהוד סברדליק
    29/12/2017

שלום נוי וערב טוב
    ישנן סיבות רבות למחזור דליל , הנפוצה שבהם מנסיוני היא אנמיה וחסר דם .יש לראות אם בנוסף לבעיית הוסת יש נשירת שיער ,צפורניים שנשברות בקלות יובש בעור ובעיניים או נקודות שחורות וסחרחורות בקימה משכיבה לישיבה או עמידה וכמובן רצוי מאוד לעשות בדיקת דם.
    שיח אברהם או בשמו הלטיני AGNUS CASTUS הוא צמח שעוזר באיזון הורמונלי ולכן הוא טוב כאשר יש תופעות טרום וסת או כאבים בביוץ .הוא פחות נכון לבעייה שתארת מנסיוני.
    מטפל/ת מקצועי ברפואה סינית יכול לאבחן את מצבך ולטפל בך באמצעות אקופונקטורה , תזונה והתאמת פורמולה של צמחים לשיפור הוסת ויותר מכך לשיפור החיוניות הכללית וההרגשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו