מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעם חמוץ/מר/מתכתי בפהטליה25/05/2008
בוקר טוב,
אימי בת ה- 78 סובלת מבקע סרעפתי אך גם מתסמונת סג'וגרן ויובש קשה בפה. היא מתלוננת זה זמן רב על טעם חמוץ מתכתי שנובע כאילו מהשיניים. היא טוענת שהשיניים חמוצות ואף טוענת שכאשר שותה מים הם לעיתים מקבלים את הטעם החמוץ. לעיתים גם חשה טעם מר או מתכתי.
האם נראה כי למרות טענתה כי זה בה מבשיניים, שהבעיה היא רפלוקס? אודה מאוד לעצתכם היות והדבר בלתי נסבל וגורם לה סבל רב.
הרבה תודה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי בקשישים
עירית פרידמן25/05/2008שלום טליה
בהחלט ייתכן וסביר שהבעיה היא תוצאה של הריפלוקס אך תתכנה סיבות אחרות.
ברפואה המשלימה יש טווח רחב ביותר של גישות שיכולות לעזור במקרה שלך. תחום מומחיותי הוא הומאופתיה ואני מאד ממליצה על טיפול זה.
כדי להתאים טיפול הומאופת לאמך יש להבין את מכלול הבעיות וקוי האופי של אמך.
טיפול הומאופתי בקשישים יכול להנתן במקביל לכל טיפול רפואי אחר. הוא קל, נוח ועדין וללא תופעות לואי.
בררי עם אמך, אם תאות לשבת לשיחה עם הומאופת על מנת שיתאים לה טיפול ואם תשובתה חיובית אני מציעה לך לגשת איתה לקבלת הטיפול והתאמת הרמדי (תרופה הומאופתית)
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסג'וגרן וטיפול הומאופטי
טליה08/06/2008שלום רב,
אימי טופלה ע"י שתי הומאופטיות שונות אך לצערנו הטיפול לא הועיל כלל. אני מוכרחה לציין שהאמון שלנו בטיפול מסוג זה קצת התערער.
הייתי מאוד מאוד רוצה להחזיר לנו את האמון בטיפול זה ולהגיע עם אימי לטיפול הומאופטי, אך אנו נמצאים בירושלים ולא נוכל להרחיק מדי. האם תוכלי להמליץ לנו על מטפל באיזור זה ?
תודה רבה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
עירית פרידמן09/06/2008שלום טליה.
הומאופתיה היא תחום עם פוטנציאל ריפוי אדיר! אבל-
יש צורך בהבנה נכונה ובהתאמה מדויקת של התרופה, מה שכנראה לא קרה עד כה.
המלצתי היא-לא לעזוב את הערוץ ההומאופתי. להמשיך ולנסות עם אותה הומאופתית או אחר/ת.
ובמקביל ניתן לנסות תחומים טיפוליים אחרים שנראים לך אפשריים.
שלחי לי מייל ואני אעביר לך שמות של הומאופתים ירושלמיים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת סג'וגרן
טליה11/06/2008עירית שלום רב,
אני מאוד מאוד מודה לך על הרצון לעזור. הלוואי שאת היית מטפלת בירושלים.
אודה לך אם תשלחי לי לאימייל כפי שהצעת שמות מטפלים בירושלים .
האימייל שלי הוא :
[email protected]
הרבה הרבה תודה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)