טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובל מהרבה מתח ולחץ , בעיות עיכול קשות כבר שנתיים , והתמכרות לספורט ולאנדורפינים
אני מאוד רוצה להתחיל טיפול משלים (הרפואה הקונבציונלית לא עזרה לי) , אבל אני ממש לא יודע עם מה להתחיל , יש עשרות טיפולים שונים ומגוונים , דיקור סיני , דיקור יפני , הומאופתיה , רפלקסולוגיה, נטורפתיה , שיאצו , עיסוי ועוד ... מה הכי מומלץ במקרה שלי ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכי מומלץ להכנס לעמותות של הרפואה הסינית, מטפלי השיאצו, הרפלקסולוגים או ההומאופתים. לקרוא הסבר על השיטות השונות ולבחור איש מקצוע שעבר בחינות בבית ספר רציני. לאחר מכן להתקשר ולהתרשם בטלפון אם יש חיבור בינך למטפל/ת במידה וכן יש להגיע לטיפול ראשון ולהתרשם ולחוות את הטיפול ואז להחליט. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר