שאלה לגבי טיפולים אלטרנטביים בחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפולים אלטרנטביים בחרדות
    אלמונית
    01/05/2018

שלום רב.
    אשמח לדעת איזה טיפולים דרך רפואה אלטרנטיבית מתאימים לטיפול בחרדות וגוףנפש זה מאוד חשוב לי אני ניסיתי דרך פסיכיאטריה אבל התברר שזה לא עזר ואני מעדיפה לדעת אילו טיפולים אלטרנטיביים ללא כדורים מתאים לנושא. אשמח מאוד לדעת,החלטתי חשבתי היום ושוחחתי עם הוריי בקשר לטיפול פסיכיאטרי ובהסכמת המשפחה והסכמתי אנחנו לא מעוניינים טיפולים פסיכיאטרים או פסיכולוגים,לכן אני רוצה לשאול על טיפולים אלטרנטיביים ממש תודה על המענה מכל הלב המשך שבוע נפלא שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לטיפולים אלטרנטנטיביים בחרדות

אלמונית
    01/05/2018

היום בבוקר החלטנו אני והמשפחה לא ללכת לטיפול פסיכיאטרי ניסיתי זה רק עשה לי יותר רע בגלל זה החלטנו לדעת מה מתאים בטיפול גופנפש וחרדות דרך טיפול אלטרנטיבי אני ממש אשמח למענה מהיר ומודה לכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

אהוד סברדליק
    01/05/2018

שלום וערב טוב
    לחרדות יש טווח רחב של עוצמות.מכאלו שמשתקות את האדם לביתו וגורמות למגוון תופעות פיזיות שמורידות מאוד את איכות החיים ועד חרדות קלות שאנשים רבים חיים עימם יום יום. מנסיוני הטיפול ברפואה אלטרנטיבית בלבד טוב לאנשים שסובלים לאדם שסובל מחרדה קלה עד בינונית-קלה. חרדות קשות יותר צריכות טיפול משולב מערבי ואלטרנטיבי.
    באופן כללי יש מגוון כלים אלטרנטיביים שיכולים לסייע לך. רפואה סינית או הודית, נטורופתיה, הומאופתיה, נשימה מודעת, רפלקסולוגיה אלו חלק מהשיטות הטובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול משולב

עירית פרידמן
    24/06/2018

מניסיוני טיפול משולב הומאופתי ופסיכולוגי עושה פלאים בטיפול בבעיות נפש. כמובן שרצוי שהמטפלים יעבדו בשיתוף פעולה.
    כל טוב
    עירית פרידמן-הומאופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו