טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 33 ולפני שבוע עשיתי דיקור על מנת לטפל בסינוסיטיס. מאז הדיקור יש לי כאבים חזקים בבטן בעיקר בצד ימין באמצע. הכאב מרגיש שזה כאב מהקיבה אך אני לא בטוחה. הכאבים לא היו לי לפני הדיקור. לאחר הדיקור המדקר אמר שהוא כיוון לקיבה כי לדעתו הבעיה של הסינוסים קשורה לשם. יש לציין שלא היו לי בעית בקיבה קודם לכן. האם הכאבים האלה נורמליים? האם יכול להיות שהדיקור עשה לי נזק? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גל הטיפול בסינוסיטיס הנו בהורדת הליחה וניקוזה למרכת העיכול על מנת להוציאה החוצה. בטיפול יש לעיתים ריאקציה,קרי תגובה לטיפול,בד"כ היא נמשכת עד 24 שעות לאחר הטיפול ואח"כ יש ירידה בעוצמת התגובה. אין צורך להבהל אלא להמתין עד סיום התגובה.במידה והיא נמשכת יותר כדי לדבר עם המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר