טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ניסיתי תרופות עזרו לי אבל התולעים פיתחו כבר עמידות לתרופות.. וצמחי מרפא לא עזרו לי ואני כרגע בתזונה נטולת סוכר ואני טבעונית אוכלת בריא.. כל פעם שאני אוכלת אני מרגישה את הגרד מחמיר ואני לא יכולה לישון מהגרד שנוצר מהתולעים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פטריות ותולעי מעיים הם חלק מהפלורה של המעיים אך עליהם להיות במידה הנכונה .במידה ומשהו משתבש בפלורה כגון נטילת אנטיביוטיקה, מחלות שונות, עישון ועוד הפלורה יוצאת מאיזון והתולעים מתרבות . מלבד טיפול בתולעים עם שמן אורגנו, תמציות שום ואגוז שחור יש לעזור לשגשוג פלורת המעיים ולקחת פרוביוטיקה במינון גבוהה ולהגביל צריכת סוכרים,כפי שאת עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר