קנדיצין לנשים המתכננות הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדיצין לנשים המתכננות הריון
    שנהב
    26/06/2018

שלום.
    אני בת 46 ואני סובלת מקנדידה במעיים.
    אני רוצה לטפל בבעיה אבל במקביל הפסקתי עם הגלולות למניעת הריון וטני ובעלי מתכננים הריון נוסף.
    הייתי מעוניינת להבין למה קנדיצין אסור לנשים המתכננות הריון ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנדיצידין

הילה לב
    27/06/2018

שלום
    ההנחיות של משרד הבריאות מחמירות יותר כשמדובר בנשים בהריון
    אם אנחנו מדברות על אותו מוצר , הוא מכיל שמנים אתריים שונים שאינם מומלצים בתחילת הריון מטעמי בטחון לרגישות בשלב זה
    אם את מתכננת הריון וסובלת מקנדידה , אני ממליצה לך לגשת לאבחון מסודר ממספר סיבות , בינהן : טיפול בקנדידה לפני הכניסה להריון , קנדידה עלולה ליצור שיבוש הורמונלי . ומכאן ההקפדה היתרה בהתווית הנגד עליה שאלת
    בברכה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדיצחדחן בהריון

הגר
    06/07/2018

לום. אילו חומרים מרכיבים את הקנדיצידין שאינם מותרים בהריון? אני נוטלת קנדיצידין יקב קנדידה במעיים אבל גם ללא גלולות למניעת הריון.. מה קורה במידה ואגנס להריון? האם העובדה שנטלתי קנדיצידין בתקופה שלפני קריטית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו