בירור בנוגע לטיפול מתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור בנוגע לטיפול מתאים
    Aor
    19/07/2018

שלום רב,
    אני בחור כבן 35.
    לפני כ-10 שנים בעקבות הרבה משברים שעברתי בתקופה ההיא, בדידות, בלבולים מבחינת בחירת קריירה וכו' התחיל לי בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש". אני בכוונה לא משתמש במונח "דיכאון" כי זה לאו דווקא דיכאון..אלא יותר כמו הרגשה של יובש כזה בראש, כאב של חוסר אנרגיה כזה..תקיעות (אין לי דרך יותר ברורה להגדיר את הבעיה) אם כי גם היו הרבה מצבים של דיכאון. באותה תקופה גם עליתי משמעותית במשקל. הבעיות האלה עדיין ממשיכות. אני בחור שמתפקד רגיל ביום יום,
    אבל באופן כללי יש הרבה תיסכולים, חוסר מוטיבציה ודכאונות (כיום קלים). לפני מספר שנים התחילו להופיע גם בעיות חרדה, אך התגברתי עליהם בכוחות עצמי.
    אני מכיר את האופציה של ללכת לפסיכיאטר שידחוף תרופות מיותרות ועל הדרך עלול להרוס את הרקורד הרפואי שלי. אבל האם יש דרך לבצע בדיקה רפואית רצינית ואחראית לגבי הבעיה שלי?
    לאיזה תחום רפואה עלי לפנות בנושא? אני מבוטח בכללית.
    אני מאוד חושש מהחובבנות של פסיכיאטרים או רופאי משפחה לדחוף תרופות רק על פי דיאגנוזה של דברים שהפציאנט אומר לו.
    מחפש באמת מומחה שיעשה בדיקה רפואית רצינית ואחראית כדי למצוא את המקור של הבעיה ולטפל בה.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור בנוגע לטיפול מתאים

הוספת תגובה

• טיפול טבעי במצבים נפשיים

הילה לב
    19/07/2018

שלום לך,
    החיים מלאי אתגרים וחשובה לו לאדם אסטרטגיית התמודדות מגובשת ומשאבים חיוביים מהם יוכל לשאוב כוחות בין אתגרי החיים .
    ההגדרה " דכאון" היא אכן כללית ביותר ויש הרבה מצבים של היעדר אנרגיה, היעדר תשוקה לחיים , וירידה בתפקוד כמו שאתה מתאר כ" ערפל בראש" .
    הגעת למקום הנכון מבחינת המסקנה לגבי טיפול פסיכאטרי במצבים כמו שלך .
    הפתרון הכי זמין ו" קל" הוא לנסות להתמודד עם טיפול תרופתי , הבעיה שבהרבה מקרים ממש אינו מקל ואף עלול להחמיר את הבעיה וליצור "עכירות " ובלבול גדולים יותר , ליצור מרחק של האדם מעצמו .
    ברפואה הטבעית אנו שואפים לראות את האדם כמכלול, גוף – נפש ורוח ומתוך עקרון זה לבנות טיפול רב שלבי ותהליך מיקוד בריאותי הכולל :שיחה , תמיכה , טיפול תזונתי מקיף ומתן מענה חלופי לתרופות כמו צמחי מרפא /הומאופטיה /תוספי תזונה ועוד .
    אני מאמינה גדולה שתמיד אפשר להתחזק, לשאוף לשינוי , לצמוח מכאב ,לגלות את עצמנו מחדש ולרפא את עצמנו
    לעוד שאלות , ניתן לפנות אלי לפרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו