התייעצות לגבי טיפול ריברסינג (נשימה מודעת)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי טיפול ריברסינג (נשימה מודעת)
    Primrose
    16/08/2018

הי
    רציתי להתייעץ לגבי טיפול בריברסינג.
    עברתי שני סשנים מאוד קשים של ריברסינג. מעבר לתגובות הפיזיות שהיו קיצוניות - השיתוק והנימול שבפעם האחרונה נמשכו כמעט כל הסשן (הבנתי שאלו גם תסמינים של היפרוונטילציה ותוהה אם זה מה שקורה..) אבל מה שהכי הלחיץ זה התחושות הנפשיות של פחד וכאב ויאוש מאוד גדולים שהציפו אותי ב2 הפעמים וגם הרגשתי שזה רק צף ולא עובר.. ז"א שזה לא הגיע לאיזה פורקן או הקלה במהלך הסשן עד שלבסוף נאלצתי להפסיק כי הסשן כבר היה ארוך. אני מרגישה שבמידה מסויימת הרגשות האלו נשארו איתי. לא אכנס לזה אבל אני יודעת שזה מגיע ממקום פנימי שלי שהוא מאוד פגוע (וגם מקום שמאוד הייתי רוצה לרפא). דבר נוסף למחרת קמתי עם כל השרירים בגוף תפוסים. אני מניחה שהשאלה שלי היא האם זה יכול להזיק? האם יש דברים קשים מדי שיכולים לצוף שלמיינד אין יכולת להכיל אותם? האם הקושי מעיד על ריפוי ועלי להמשיך בטיפול? או שמא זה סימן שהטיפול הזה לא מתאים לי? אני מכירה וסומכת על המטפלת שלי אבל ממש הייתי שמחה לשמוע חוות דעת נוספת. וגם לדעת אם התופעות האלו נפוצות בתהליך או שזה משהו חריג כי זו באמת חוויה קשה. תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריברסינג

הילה לב
    19/08/2018

שלום
    תראי , כיוון שאת כותבת שת עוברת את התהליך בטיפול אישי , ולא קבוצתי ( הבנתי נכון? )אז זה פחות מדאיג .
    אנ מבינה כמה קשה לפגוש רגשות קשים שצפים ף מצד שני, ברוב הפעמים ף גם ן לא רואים את האופק .. מדובר בריפוי והעצמה .אני כן ממליצה לשלב את זה עם שיחות ומגע , על מנת שתוכלי לחוש את הטרנספורמציה , וגם תני לזה גם זמן ...שוב, אם המפגשים הם אישיים ואת במעקב טיפולי אז בסך הכל נשמע טוב . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו