מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצוצרותגלי12/06/2008
שלום רב
האם ישנה דרך אפקטיבית לטפל בחצוצרות סתומות באמצעות הרפואה האלטרנטיבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים נמוכים,לדעתי
עדי מנחמי13/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
גלי16/06/2008תודה על התשובה
תוכל לפרט קצת למה?
האם אין תקדים למקרה כזה?
הבנתי שהרפואה המשלימה או לפחות הרפואה הסינית מתייחסת לכל חסימה בגוף כחסימה שצריך לפתוח, למה דווקא מקרה של חסימת חצוצרות הוא בעייתי?
תודה רבה
אשמח לדעות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימת חצוצרות
עדי מנחמי16/06/2008נכון שיש באפשרותינו לשחרר חסימות ,אך במידה וקיימת חסימה מכנית ,אם כתוצאה ממבנה לקוי של איבר או כל רקמה חיה שהתפתחה,אזי כדאי לבדוק מה ניתן לעשות ברפואה.ומן הסתם ,כל מקרה לגופו.תלוי עד כמה החסימה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
גלי16/06/2008מצטערת על הניג'וס ותודה על התשובות, אבל עדיין לא הבנתי למה לא כדאי לי לפנות לרפואה משלימה.
הסתימה אצלי היא כנראה מנוזל שהצטבר בחצוצרות אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות עד שמתערבים בצורה כירוגית ובודקים בלפרסקופיה.
אני מנסה להימנע מכך מכיוון שאם ימצאו בהליך זה שהחצוצרה פגומה אזי יכרתו באותו ניתוח את שתיהן ולהגיע לכריתה זו נק' אל-חזור, לכן אני ממש רוצה לנסות שיטה אחרת לפני כן.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי
עדי מנחמי17/06/2008אני מעדיף לנהוג ביושר ולומר שסיכויי ההצלחה קטנים(להבדיל ממטפלים שהיו ממהרים להזמינך).ניתן לעשות אבחון מקיף ולקבל יותר תשובות לגבי סיכויי ההצלחה.על כל פנים בתוך מספר טיפולים קטן ניתן לדעת אם יש סיכויים טובים להצלחת הטיפול,עפ"י ההצלחה בשחרור רפלקסי החצוצרות בבטן .בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב כזה...
עירית פרידמן18/06/2008במצב שבו ההמלצה של הרפואה המערבית היא ניתוח שמשמעותו כריתת חצוצרות, צריך לנסות כל כיוון אפשרי גם אם הוא לא מבטיח.
אם החסימה היא כתוצאה מנוזל וזו בעיה הפיכה אז ניתן לטפל בה ברפואה משלימה.
אני מתחום ההומאופתיה אבל בטוחה שגם בדיקור יש אפשרויות טיפוליות למצב הזה.
ומסכימה עם עדי-שלא ניתן להבטיח ריפוי בטח שלא על סמך שאלה בפורום.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות
גלי18/06/2008תודה רבה על התגובות
ברור לי שאין אף פעם הבטחה להצלחה אבל לפחות יש סיכוי עפ"י מה שאתם אומרים וזה נותן לי הרבה תקווה.
עכשיו כל שנותר לי הוא לחפש את השיטה המתאימה ביותר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)