מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    ליאל
    11/06/2007

דיי ממש נמאס לי אני פשוט לא יודעת מה לעשות ,אני בחורה רזה והבעיה שלי היא הבטן יש לי כל הזמן בטן מנופחת כאילו מה דחפתי בה ,זה נורא מתסכל ומגביל אותי בבגדים ,מה ניתן לעשות כדי להוריד נפיחות זה פשוט לא דבר רגיל ,זה מגיע למצב כזה שלפעמים שואלים אותי אם אני בהריון ? אני כבר אובדת עצות בנוסף לנפיחות אני סובלת מגזים בצורה קיצונית שמשבשת לי את אורח החיים ואני מפחדת לקחת כל מיני כדורים שמא אני אתמכר אליהם או שהגוף שלי לא יוכל להתמווד בלעדיהם וכדו" אני צריכה עזרה מה היפול הנכון ביותר עבורי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• שלום ליאל

עירית פרידמן
    12/06/2007

התסכול קורה כאשר מרגישים שאין פתרון לבעיה.
    אני יכולה להציע לך פיתרון לבעיה בתחום ההומאופתיה.
    צריך יהיה להבין מה הגורם לגזים במערכת העיכול שגורמים לנפיחות המעצבנת.
    טוב שלא התחלת שום טיפול אחר. כך יהיה יותר קל לעזור לך והתגובה של הגוף לטיפול תהיה יותר מהירה .
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאל
    12/06/2007

אז איך אני מגיעה למטפל בהומופאתיה ומה זה בכלל ? אם אפשר כמה שיותר פרטים כדי שהתמונה תתבהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו