איפה ללמוד טווינא ורפואה סינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה ללמוד טווינא ורפואה סינית
    רחלי
    18/06/2008

שלום רב, אני מאוד מתלבטת היכן ללמוד רפואה סינית, יש הרבה מקומות, חלקם חדשים וחלקם לא מוכרים, מצד שני המקומות המוכרים יקרים מאוד, מה אתם ממליצים מנסיונכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימודי רפואה סינית

גיא שליו
    29/06/2008

בית הספר המוביל ללימודי רפואה סינית הוא קמפוס ברושים. אני עברתי אליו מבית ספר אחר אחרי שנה ראשונה. המורים הכי טובים והלימודים הכי רציניים. אם את רוצה להיות מטפלת - את חייבת ללמוד במקום הכי טוב. גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי רפואה סינית

רוני המאירי
    30/06/2008

שלום לך, שמי ענת ואני מסיימת שנה ב' בקולג' לרפואה משלימה, בטכניון בחיפה. מרכז את המגמה ד"ר גיל וינבאום, תוכנית הלימוד היא עפ"י תכנים בינלאומיים. אנחנו מאוד מרוצים ככיתה. לקולג' יש גם סניף ברמת -אפעל, אך אין זה משנה היכן את לומדת כי הרמה זהה בשני המקומות. ממליצה באהבה. האתר של הקולג: www.mashlima.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו