טיפול הומאופטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומאופטי
    טליה
    02/07/2008

בוקר טוב, רציתי בבקשה לשאול שאלה מעט כללית לגבי טיפול הומאופטי. אני מטופלת בהומאופטיה קלאסית כשנה, ולאחרונה הפסקתי את הטיפול למשך כחודש לפי עצת ההומאופטית. עליי לציין כי אני מרגישה טוב מאוד. אתמול דיברתי עם ההומאופטית על מנת לדעת מה הלאה והיא אמרה לי להמשיך את הטיפול... האמת היא שלא ברור לי למה עליי להמשיך אם לאחר ההפסקה בת החודש אני בסדר גמור. אשמח לשמוע את חוות דעתך מה יכולה להיות הסיבה שהיא יעצה לי להמשיך. האם את היית מוצאת סיבה להמשיך ? תודה רבה ויום נעים, טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הומאופטי

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    03/07/2008

שלום טליה קשה לענות לך תשובה מהימנה על סמך המידע המועט שנתת. אני ממליצה לך להתייעץ עם ההומאופתית שמטפלת בך ולשאול אותה מה השיקולים המנחים אותה לגבי המשך הטיפול. יכול להיות שהיא רואה שיש עוד מקום לשינוי למרות שאת כבר מרוצה מהתוצאה. ובכל מקרה אני שמחה שחוית טיפול מוצלח. כל טוב עירית פרידמן0הומאופתית קלאסית www.homeopatya.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו