גרד בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בגוף
    אפרת
    24/07/2008

זה שנים העור מגרד לי בשיפולי הבטן ולעתים מתחת לחזה. כמו כן, לעתים כל הגוף נתקף בגירודים. אני הולכת כמובן לרופאי עור, והרופא הנוכחי, לאחר משחות שונות שרשם ולא הועילו, ולאחר ביופסיה, רשם לי דֶרמוֹבַט. אפילו אם תרופה זו תועיל, הייתי רוצה התייחסות של הומיאופתים ו/או נטורופתים לתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בגוף

הוספת תגובה

• שלום לך

אסתי
    27/07/2008

הגרד הוא תגובה למצב רגשי בו את נמצאת ואת צריכה לפני כן לבחון רוחנית מדוע הגוף בוחר להוציא את תחושותייך בדרך זו. בעזרת פרחי באך תוכלי לאתר את הרגשות שמאחורי התגובה.ואגב אני מוסמכת לפרחי באך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתי, אני נוטה להסכים איתך

אפרת
    27/07/2008

ואם הטיפול הקונבנציונלי ייכשל, אשקול לפנות לטיפול בפרחי באך או להומיאופת. אגב, אם הבעיה הנפשית לא נפתרת, איך בעצם יועילו פרחי באך או הומיאופתיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לשלב פרחי באך עם הרפואה

אסתי
    01/08/2008

הקונבנציונאלית וזה לא סותר כלל.לגבי בעיות נפשיות פרחי באך עוזרות בהם ,מגלות את סוג הבעיה ומשלבות תמציות שונות שעוזרות להתחבר לבעיה בעזרת מודעות,חלומות וכו .אשמח להוסיף לך מידע נוסף אם תרצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ובעיות עור

עירית פרידמן
    01/08/2008

שלום אפרת
    אני מקוה שבשלב הזה כבר ברור לך שטיפול משחתי איננו הדרך לעזור במקרה שלך.
    בלינק הבא תמצאי מאמר על הטיפול ההומאופתי בבעיות עור-
    http://www.homeopatya.com/Article_Skin.html
    הראיה ההומאופתית מתייחסת לגרד כ"קצה קרחון" ולכן מנסים להבין בעיקר את התמונה המלאה הבלתי נראית.
    טיפול בתמונה המלאה מניב בד"כ תוצאות טובות ללא משחות וללא טיפול משמר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת

יפה שמעוני
    02/08/2008

אפרת שלום רב,

גרד ופריחות הן תוצאה של אלרגיות והצטברות חומרים שהגוף אינו סובל.
    על מנת לפתור את הבעיה כדאי לעשות איבחון למצוא את הסיבות לאלרגיה.
    אני ממליצה לפנות למטפל מקצועי, נטורופת שעובד גם בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות).
    בשיטת איפ"ק ניתן לאבחן במדויק למה את אלרגית וגם לנקות את האלרגיה מהגוף ללא תרופות.

תכנסי לאתר המצ"ב וקראי על שיטת הטיפול.

www.candida-a.com

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו