פטריה וגינלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינלית
    שירלי
    20/06/2007

יש לי פטריות וגינליות כל כמה חודשים, זה מאוד מציק לי. ניסיתי להשתמש בכל מיני סבונים שאמורים לאזן את ה-PH אבל זה לא עוזר. יש לכם דרך טבעית שתוכל לעזור לזה?
    ובאותו הקשר, התחלתי לאכול יוגורט ביו כי אמרו לי שזה עוזר, זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינלית

הוספת תגובה

• שלום שירלי

עירית פרידמן
    20/06/2007

פטריה שמופיעה שוב ושוב לא תרפא עם סבונים או יוגורט.
    יש צורך בטיפול יותר עמוק שיצליח לשרש את התקיעות של הפטריה בגופך. כל טיפול חיצוני "מלטף" קצת את הפטריה אך לא מסלק אותה.
    אני מציעה לך טיפול הומאופתי שביכולתו לגעת בשורש הענין ברמה העמוקה ביותר כך שהפטריה לא תשוב ותציק לך בכל פעם מחדש.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריות וגינאליות

רמון ולמן
    20/06/2007

שירלי שלום
    התרופות הסיניות מאד יעילות לטיפול בהפרשות הוגינאליות, במיוחד אם הן צהובות ומלוות בגרד.
    בברכה
    רמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי

יפה שמעוני
    21/06/2007

שירלי שלום,

פטריה ואגינלית שחוזרת יכולה להצביע על המצאות פטריה בשם קנדידה, שנמצאת במערכת העיכול. כאשר היא מתרבה היא נודדת למקומות נוספים לגוף, כולל לואגינה.
    מומלץ לעשות טיפול ניקוי לפטריית הקנדידה בעזרת כמוסות "קולורקס" בשילוב תזונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה ומוצרי תירס לחודש ימים.
    פרטים נוספים ב- tevamed.net

בהצלחה,
    ד"ר יפה שמעוני -נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו