ביטוח לאומי ורפואה משלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח לאומי ורפואה משלימה
    אבי יהודה
    23/02/2007

שלום לכם אני נפגעתי בתאונת עבודה ב4-4-06 ומאז אני סובל מכאבים בגב יש לי 2 פריצות עים הקרנה קבועה לרגל שמאל ונימלול בכף רגל ואי תחושת 4 אצבעות בכף הרגל לאחר הכרת התאונה עי ביטוח הלאומי אושר לי פזיוטרפיה פרטנית יש לי מטפל שגם עושה לי כירופרקטיקה נתבקשתי עי רופא במרפאת כאב להתחיל לעשות דיקור ושיאצו ורפלקסולוגיה אך מה נתברר לי שאני צריך לממן את כל טיפולי הרפואה המשלימה הרפואה המשלימה פשוט אינה מוכרת עי הביטוח הלאומי ולכן איני עושה את הטיפולים הללו כי כל טיפול עולה בערך בו 30 ל80 שח אז מדוע קופות החולים כן עורכים ושולחים חולים לרפואה המשלימה ומדוע המדינה הזו מעוותת בדרכה??????? ואים יש דרך אחרת לקבל טיפולים אילו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטיפול בפריצת דיסק

רמון ולמן
    26/02/2007

אבי שלום
    ראשית אני מבין את התיסכול שלך.
    לדעתי הדבר החשוב מכל כעת הוא, שתקבל טיפולים, שישפרו את מצבך.
    הטיפול בדיקור עשוי בהחלט לעזור במצבים של פריצת דיסק.
    רוב, אם לא כל קופות החולים נותנות שירותים ברפואה משלימה. הייתי ממליץ לך לנסות את טיפולי הכירופרקטיקה ובמידה וזה לא יעבוד הייתי מפנה אותך לטיפולי דיקור במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך.
    רמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו