מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחדירה בקיום יחסיםמיה11/08/2008
יש לי כאב בחדירה בעת קיום יחסי מין, הלכתי לבדיקה והגניקולוג שלי אמר שמדובר בדלקת במקום בו היה קרום הבתולין. הוא נתו לי משחה בשם "אפלומיצין" (לטיפול בדלקות עור מעורבות בזיהומים באקטריאליים). המשחה לא עזרה ובינתיים נכנסתי להריון, וכעת הרופא אמר שזה לא זמן נכון להתערב בטיפול נוסף. אני יכולה לקיים יחסים אבל כואב לי. האם יש משחה טבעית, צמחית כדי שאוכל למרוח ולפתור את הבעיה ללא הפרעה לגוף ולהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
יפה שמעוני14/08/2008מיה שלום רב,
תנסי קרם קלנדולה. זה טבעי ויכול לעזור. למרוח מעט במעבר החיצוני לפני קיום היחסים.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפה
מיה14/08/2008אני לא רוצה לפתור את הבעיה לשעת קיום היחסים, אלא בכלל, האם הקרם שהצעת יעזור בריפוי או רק בשיכוך הכאב? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה
יפה שמעוני14/08/2008מיה שלום, לצערי לנשים בהריון לא ניתן לתת המלצות גורפות באינטרנט. ההמלצה היא רק להקלה ולא לריפוי. בהצלחה, יפה שמעוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה בהריון
עירית פרידמן14/08/2008שלום מיה
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם בעיות וקשיים בהריון היא בטיפול הומאופתי.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)