כאב בחדירה בקיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחדירה בקיום יחסים
    מיה
    11/08/2008

יש לי כאב בחדירה בעת קיום יחסי מין, הלכתי לבדיקה והגניקולוג שלי אמר שמדובר בדלקת במקום בו היה קרום הבתולין. הוא נתו לי משחה בשם "אפלומיצין" (לטיפול בדלקות עור מעורבות בזיהומים באקטריאליים). המשחה לא עזרה ובינתיים נכנסתי להריון, וכעת הרופא אמר שזה לא זמן נכון להתערב בטיפול נוסף. אני יכולה לקיים יחסים אבל כואב לי. האם יש משחה טבעית, צמחית כדי שאוכל למרוח ולפתור את הבעיה ללא הפרעה לגוף ולהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחדירה בקיום יחסים

הוספת תגובה

• מיה

יפה שמעוני
    14/08/2008

מיה שלום רב,

תנסי קרם קלנדולה. זה טבעי ויכול לעזור. למרוח מעט במעבר החיצוני לפני קיום היחסים.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יפה

מיה
    14/08/2008

אני לא רוצה לפתור את הבעיה לשעת קיום היחסים, אלא בכלל, האם הקרם שהצעת יעזור בריפוי או רק בשיכוך הכאב? שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיה

יפה שמעוני
    14/08/2008

מיה שלום, לצערי לנשים בהריון לא ניתן לתת המלצות גורפות באינטרנט. ההמלצה היא רק להקלה ולא לריפוי. בהצלחה, יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה בהריון

עירית פרידמן
    14/08/2008

שלום מיה
    הדרך הטובה ביותר להתמודד עם בעיות וקשיים בהריון היא בטיפול הומאופתי.

כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו