מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה אחרי לידהאלמה24/08/2008
שלום, ילדתי בן שלישי לפני 4 חודשים. בחודשיים האחרונים אני מאוד חלשה ואפילו עמידה של 10 דקות או טאטוא של הבית מתישים אותי. בנוסף אני כל הזמן מרגישה רעב ובמיוחד דחף בלתי נשלט למתוק ולקפה. מכיוון שאני מניקה(הנקה בלבד) אני חוששת שכל המתוק הזה מזיק לתינוקי (לפני הלידה לא נמשכתי כלל למתוק) מה עובר עליי? מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את החשק למתוקים? אני ממש נגעלת מעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ותשישיות
עירית פרידמן24/08/2008שלום אלמה
התופעות שאת מתארת קיימות לאחר לידה. תשישות, מצבי רוח, דאגה מוגברת לתינוק וגם צורך עז במתוק. יש נשים ש"יוצאות" מזה מהר ויש שצריכות עזרה טיפולית כדי לחזור לעצמן.
טיפול הומאופתי יכול לעזור למצב ההורמונאלי והנפשי להתאזן מחדש. בגלל שיש עוד נפש שתלויה במצב שלך ו"יונקת" אותו כדאי מאד לפנות לטיפול ולא לדחות.
ולגבי הצורך במתוק-עשי כל מה שאת יכולה כדי להיענות לו מבלי לפגוע בבריאות. הגוף מאותת לך שהוא צריך את זה אז תני לו-את יכולה להרבות באכילת פירות ללא חשש וגם פרות יבשים שמכילים הרבה מתוק טובים עבורך.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)