צריבה ושריפה באזור השופכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה ושריפה באזור השופכה
    טלי
    27/08/2008

שלום. אני בת 25 בריאה בד"כ. בשבועיים האחרונים יש לי צריבה ושורף לי באזור השופכה- לאחר מתן שתן בעיקר בזמן ישיבה. עשיתי תרבית שתן ובדיקה גניקולוגית והכל בסדר. יש לציין שבחודש וחצי האחרונים אני לוקחת כדורי פרוביוטי פמינה. האם זה יכול להיות הגורם לתחושת הצריבה? אני משתדלת לשתות הרבה מים, מתקלחת עם סבון עץ התה ובשבוע האחרון התחלתי לקחת כדורי חמוציות. מה לעשות? התחושה ממש לא נעימה והבדיקות הרפואיות הראו שהכל בסדר..למי אפשר לפנות? האם כדורי פולידין שהרופאה נתנה לי יכולים לעזור? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה ושריפה

עירית פרידמן
    27/08/2008

שלום טלי
    התאור שלך קצת מוזר כי זה נשמע ממש כמו דלקת בשלפוחית. מאידך אם בדיקות לא הראו זאת, קשה לדעת מכאן ועל פי מה שכתבת, מה באמת יש לך.
    לא נראה לי שיש קשר לכדורים שאת נוטלת. שתיה מרובה זה תמיד טוב ואולי גם יעזור.
    במידה ולא יחול שינוי בהקדם אני מציעה לגשת לטיפול רציני שיבדוק בצורה יותר מעמיקה איך ניתן לעזור לך.
    אני כמובן בעד טיפול הומאופתי.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

יפה שמעוני
    28/08/2008

טלי שלום רב,

האם בדקת אם יש לך קנדידה?

בברכה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו