טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני בחור בת 19 וסובלת מחוסר בטחון לסרוגין ולמה אני קוראת לזה כך כיוון שלפעמים אני בעלת בטחון עצמי גבוה מאוד ולפעמים אני מחוסרת בטחון באופן טוטאלי ,הדבר הזה גורם לאשים לחשוב שיש בי 2 אישויות הם לא מבינים מאיפה בא השוני הזה ואפשר להגדיר את זה כדבר ממש מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הומאופתיה נותנת מענה טוב לבעיות בתחום הנפש. נראה שיש קיצונויות באישיותך שקשה לך להבין את מקורן. בראיון הומאופתי ניתן לבחון את הקצוות הללו ולהבין אותם טוב יותר. אני רואה מקרים רבים שיש בהן קיצונות שקשה להבינה בצורה פשוטה. אני מציעה לך לפנות לטיפול הומאופתי כדי לקרב את הקצוות כך שלא יעיקו וישפיעו על בטחונך. כל טוב עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר