כאבי בטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עליונה
    אביבה
    07/09/2008

אני סובלת מכאבי בטן עזים בבטן עליונה כבר למעלה משבוע. אין לי בחילות, שלשולים, עצירויות, אלרגיות ואינני צורכת תרופות. אני בריאה למעט בקע בסרעפת שהתגלה לפני כשנה ולפני כשלושה שבועות התחלתי לשתות רבע כוס עשב חיטה בכל בוקר על קיבה ריקה. מה זה יכול להיות? הכאבים מופיעים כשעה לאחר שאני אוכלת דבר מה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן עליונה

הוספת תגובה

• איבחון איטרנטי

עירית פרידמן
    07/09/2008

שלום אביבה
    איבחון אינטרנטי במקרה שלך יהיה מאד לא אחראי.
    בבעיה שאת מתארת יש צורך במישוש הבטן ובאיבחון מדויק ואת זה טוב תעשי אצל רופא המשפחה.
    בהחלט יכול להיות שיש קשר לבקע וג כדאי להפסיק את שתית עשב החיטה לכמה ימים כדי לבדוק שלא זו הסיבה.
    אחרי שיהיה בידך איבחון מהימן על הבעיה את יכולה לחזור לכאן ולקבל ייעוץ לגבי סוג הטיפול האפשרי ברפואה משלימה.
    כל טוב
    עירית פרידמן-הומאופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבה

יפה שמעוני
    08/09/2008

אביבה שלום,

הסיבה לכאבי הבטן בהחלט יכולים להיות כתוצאה מהבקע הסרעפתי, המלווה גם בעודף חומציות בקיבה.
    האם בדקת אם אין לך חיידק הליקובקטור פילורי?

כמובן שמומלץ לעבור לתזונה נכונה ולקבל יעוץ מקצועי אצל נטורופת מוסמך.

בהצלחה,

יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו