עשב שעורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשב שעורה
    יונתן
    27/02/2007

שלום,
    חברתי ואני לוקחים מספר תוספי מזון. אחד מהם הוא עשב שעורה.
    עשב השעורה עזר לארוסתי עם נשירת שיער ואלרגיות. האם ייתכן כי בנוסף לתופעות הטובות שקורות לי, השיער והציפורניים צומחים לי מהר יותר מבעבר?
    תודה,
    יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשב שעורה

הוספת תגובה

• עשב שעורה

יפה שמעוני
    06/03/2007

שלום רב,

אם אתם רואים שזה עוזר לכם, אין שום מניעה להמשיך לשתות את המיץ.

יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - שאלתי היא

יונתן
    06/03/2007

האם זה עשוי לגרום לכך ששיער יצמח יותר מהר (ומכיוון ששיער עשוי מאותו חומר של הציפורניים, גם ציפורניים)? זוהי שאלה מקצועית גרידא בנוגע לרכיבי עשב השעורה.

בקשר לשימוש - כמובן שאמשיך להשתמש בזה - צמיחת שיער מהירה היא יתרון לא רגיל בייחוד כשמתקרבים לגיל 30 - זה מבטיח שאשאר עם שיער לזמן ארוך יותר... וזאת בנוסף לערך הרב של זה (שאגב, הוא הרבה יותר טוב משל עשב חיטה...).

אם תרצו, אשמח להפגיש אותכם עם המומחה לרפואה סינית שממליץ על עשב השעורה. הוא אמר משהו על intermediate fillaments, שגם עוזרים לניקיון הגוף ולעיכול, וגם מרכיבים את השיער והציפורניים. האם זו יכולה להיות סיבה לתופעה? האם תוכלו להפנות אותי לחומר בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו