תקוע לי בגרון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקוע לי בגרון..
    יובל
    08/09/2008

מזה כמה חודשים טובים אני מרגיש כאילו משהו "תקוע" לי בגרון. אני מנסה לשחרר אותו בעזרת גרפסים, מה שגורם גם לשאריות אוכל לעלות.. במקביל, אני מרגיש כאב בפלג גוף האחרוי שלי (באזור הגב) כאילו משהו נמצא שם ותקוע, ו"מגרה" את הגרון שלי (ואת בית הבליעה) עשיתי כל מיני בדיקות כדי לשלול בעיית גסטרו... מה אתם ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקוע לי בגרון..

הוספת תגובה

• יובל

יפה שמעוני
    08/09/2008

יובל שלום,

האם הלכת לרופא אף אוזן גרון ?

תנסה להוריד מהמזון מוצרי חלב ומזון חומצי לחודש ימים.

תיקח פרוביוטיק לפני האוכל פעמיים ביום, ותשתה תה צמחים בבונג, או שומר אחרי כל ארוחה.

אם לא יעזור כדאי לעשות איבחון יסודי.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי

יובל
    08/09/2008

הייתי. היא כתבה שיש לי רפלוקס( היות והיה לי אודם בגרון), אך עשיתי שיקוף בריום והכל הכל היה תקין לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעד הבא

עירית פרידמן
    08/09/2008

במצב הזה שווה ללכת לטיפול אחראי ולא להסתפק בייעוץ אינטרנטי.
    אם אתה שואל אותי-הומאופתיה יכולה לתת מענה לבעיה.
    כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יובל
    09/09/2008

"תיקח פרוביוטיק לפני האוכל פעמיים ביום, ותשתה תה צמחים בבונג, או שומר אחרי כל ארוחה" האם זה סתם טיפול כללי או שזה יכול להתאים ספציפית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו