טיפול במגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במגרנה
    הילה
    03/07/2007

שלום,
    שמי הילה אני בת 32 וחצי וסובלת מגיל 16 ממגרנות ללא אאורה.
    אני מטופלת בכדור בשם זומיג, אך יעילותו פחתה בתקופה האחרונה.
    בעבר ניסיתי טיפול באמצעות דיקור סיני אשר סייע לי אך רק בתקופת הטיפול, מייד עם סיומו
    החלו ההתקפים שוב, בנוסף ניסיתי חרצית ריחנית אך גם כאן לא הורגש שיפור משמעותי.
    מעניין אותי האם קיימים טיפולים אלטנטביים נוספים שאולי יוכלו להקל על ההתקפים?
    חשוב לציין כי אצלי ההתקפים הם על בסיס הורמונלי (בשבוע הפסקה מנטילת הגלולות) ובנוסף מושפעים משינויים קיצוניים במזג האויר בעיקר בתקופות המעבר.

אודה מראש על תשובתכם
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במגרנה

הוספת תגובה

• שלום הילה

עירית פרידמן
    03/07/2007

שיטה שעוד לא ניסית ושיכולותיה גבוהות ביותר היא ההומאופתיה.
    יחד עם זאת חשוב להבהיר שמיגרנות שנמשכות כ"כ הרבה שנים דורשות סבלנות גם בתהליך הריפוי. ולכן עליך לבוא לטיפול עם יכולת התמדה.
    ושאלה קטנה נוספת-האם ניסית שלא לקחת גלולות לתקופות מסוימות. ואם כן-מה היתה ההשפעה על המיגרנה?
    את יכולה לענות כאן או באופן אישי למייל.
    [email protected]
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במיגרנה

בלהה
    18/07/2007

בוקר טוב לך!! טיפול יעיל ויסודי מתמשך הוא הטיפול ברפלקסולוגיה שעובד יפה על מיגרנות.
    יש צורך בסבלנות ובהתמדה ואז נראית הישועה.
    מתוך נסיון עם המטופלים שלי הרפלקסולוגיה היא התמיכה היעילה בלי כדורים ובלי תוספות.
    מאחלת לך הרבה בריאות וסבלנות.

הטיפול הוא לא פחות מ12 מפגשים שבועיים .

ולפעמים קצת יותר תלוי בתקופת הסבל.
    ממליצה לאחר סיום הטיפול הרציף לקבל טיפול אחת לשבועיים לתחזוקה ואז לעלות את הפסקת הטיפול לפעם בחודש למשך תקופה .
    בהצלחה
    בלהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו