מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למי אני פונה ?יוכבד06/10/2008
יש לי בעיה רצינית אני אישה שמנה ומתפתח אצלי פצעים אדומים מוגלתיים באזורים בית השחי מתחת לחזה ובבטן התחתונה . נושר לי השיער והוא שביר וקש ויש לי גם סבוריאה מאחורי האוזן השמאלי כבר הרבה שנים . לאיזה תחום רפואה אני צריכה לגשת כדי לטפל בכל אלה ? בתודה יוכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
עירית פרידמן07/10/2008שלום יוכבד
כל מומחה מכיר היטב את התחום שבו הוא עוסק ויוכל לתרום לך ממומחיותו בתחום זה.
לכן קשה לקבל תשובה אוביקטיבית לגבי תחום זה או אחר ברפואה המשלימה שיעשה את העבודה הכי טוב.
אני הומאופתית ומתאור הבעיה שלך נראה לי הכי נכון לשלב שני תחומים שיעבדו טוב יחד.
תחום הדיאטה/נטורופתיה שיעזור לך להגיע למשקל רצוי ולשמור עליו
ותחום ההומאופתיה שיעזור לך לרפא את הבעיות הפיזיות שאת סובלת מהם.
שילוב כזה יכול לתרום לך הרבה בתקופת זמן לא ארוכה.
שנה טובה וחתימה טובה
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)