שאלה לגבי פורמולת צמחי מרפא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פורמולת צמחי מרפא...
    שיר
    09/11/2008

הומלץ לי על פורמולת צמחי מרפא לריפוי הליחה. השאלה היא היכן ניתן לרכוש פורמולה זו? אפשר בכל בית מרקחת או רק בחנויות טבע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

עירית פרידמן
    09/11/2008

מי המליץ? אם זה מטפל, הכי טוב שתשאלי אותו.
    אם זה מישהוא שאיננו מטפל? ....לא כדאי.
    המלצה על כל טיפול בצמחים (או בכל נושא אחר) צריכה להנתן ממטפל שהוא מומחה לנושא ויתאים לך את הטיפול עפ"י מצבך.
    לעיתים נדמה שצמחי מרפא הם בטוחים לשימוש ואין זה כך. הם דורשים התאמה ומעקב כמו כל תרופה אחרת.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר שלום

עדי מנחמי
    09/11/2008

זה נכון שישנן פורמולות מעולות של צמחים סיניים לטיפול בליחה,זאת בשילוב צמחים מחזקי מערכת חיסון.אני נוהג לפגוש את המטופל פעם אחת,זאת בכדי לתת מרשם מדוייק ולא פורמולה כללית.ישנם רק כמה בתי טבע בודדים בארץ שמחזיקים צמחים סיניים.אני מעדיף ,במקרה שלך ,לתת את הצמחים בנוזל ולא באבקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות לשניכם על התגובות

שיר
    10/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו