חוסר איזון הורמונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון הורמונאלי
    נורית
    13/11/2008

הייתי אצל הומאפוטית בגלל חוסר איזון הורמונאלי והיא נתנה לי פולסטילה במינון 1m , 1. כמה זמן בד"כ אחרי לקיחת התרופה מופיעות ריאקציות? 2. אני לקחתי את התרופה ואחרי כעשרה ימים ,ביום העשרים למחזור מופיעים אצלי כאבי בטן והתכווציות של המחזור (לפני שאני מקבלת), האם זה מהריאקציות ? או לא קשור ותגובה צריכה להיות ואם בכלל בימים הראשונים ? 3. תוך כמה זמן התרופה ההפמאופטית צריכה להשפיע ועד מתי אני אדע (מבחינת זמן) שזו התרופה המתאימה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר איזון הורמונאלי

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    13/11/2008

שלום נורית
    ההמלצה העיקרית שלי היא להיות בקשר עם ההומאופתית שמטפלת בך ולדווח לה על השינויים ועל התחושות. וגם לשאול אותה את כל השאלות שאת שואלת פה.
    ההומאופתית שלך מכירה את הבעיה שלך הרבה יותר טוב ממני והיא תוכל לתת לך תשובות מדויקות.
    בכללי אני יכולה לומר לך ש-
    1. ריאקציה אחרי טיפול מופיעה בד"כ בשבוע הראשון לאחר לקיחת התרופה.
    2. כאבי המחזור הרגילים אינם תוצאה של הרמדי
    3. לאחר חודש נהוג להפגש עם ההומאופת המטפל ולערוך מעקב מסודר ועל פיו הערכה אם הטיפול מדויק או שיש צורך לשנות.
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו