מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת תוספי מזוןדנה29/11/2008
שלום רב, אני בת 32 אחרי הלידה השניה הגוף החל לדבר. התפרץ במפרקים פסוריאזיס, כאבים בגוף, זרמים, בעירות ודיכאון שאובחן כפיברומיאלגיה, מאגרי ברזל נמוכים ובכלל מערכת חיסונית חלשה. הנטורופטית שלי המליצה לי על מס' תוספי מזון, שאלתי הא האם אני יכולה לקחת אותם ביחד ואם אין כפילות. אני נוטלת אומגה 3 - 2 קפסולות ביום (לעור ולמצב רוח). אבץ - למערכת העצבים ולנשירת שיער. מגנזיום + B6 - למערכת העצבים. אנזימי עיכול ביחד עם ארוחה של חלבונים- היא טוענת שהגוף שלי לא מעכל טוב חלבונים ולכן הספיגה של הרזל נמוכה. אגב, ההמוגלובין שלי 12.5. וצמחי מרפא של חברת לייפסטייל - אינטרא (צמחי מרפא) + נוטריה (סלניום וויטמינים. שיש בהם גם אבץ. ברזל של פלורדיקס - למאגרי ברזל שמכיל גם B6 עד לפני שבועיים נטלתי גם רמוטיב לדיכאון והפסקתי מאז התחושות של הזרמים, הכאבים בכפות הידיים ובעוד איזורים בגוף חזרו. שאלתי היא האם זה תקין לצרוך כל כך הרבה ויטמינים. אני לא יודעת האם אני יכולה לוותר על משהו..... ומה בדבר העירבוב בינהם. האם אני יכולה לקחת חלק מהם יחד. זה מאוד קשה לי להפריד בינהם, חלק זה לפני האוכל, חלק אחרי.... מצטערת כל המורכבות. המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
יפה שמעוני30/11/2008דנה שלום,
בנוסף לתוספי המזון כדאי לעשות ניקוי רעלים ואלרגיות. לבדוק אם אין וירוסים וחיידקים פרזיטים, קנדידה, אשר הם הגורמים העיקריים לתופעות שיש לך.
מה הסיבה שאינך סופגת היטב את המזון והתוספים? בזה יש לטפל.
אני ממליצה טיפול בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות).
בשיטה זו ניתן לאבחן ולנקות את כל מה שמזיק לך.
להתאים לך תזונה נכונה ולאזן את המערכות שלך.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)