מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהב, שיער ומה שביניהםדרור03/12/2008
שלום לכל אשר יענה על שאלתי ותודה מראש (ומתוך תקווה לתשובה הנכונה) אני סובל בחודש האחרון מנשירה יותר מאסיבית מאשר אי פעם , של שיער. יש לי קו מפרצים די בולט (אשר אני מסתיר משיער מגודל), אך אני שם לב לנשירה רבה, של שיער צד ושיער חזית, מה גם שנפחו ירד והוא דק ונראה קצת לא בריא. אמנם, אני מודע להשפעות לחצים, ואכן החודשיים האחרונים היו מעניינים מבחינה זו של stress ואת העבודה העצמית הזו ברור לי שרק אני יכול לבצע, אך בכל זאת, נזכרתי כי המורה שלי לכימיה אמרה פעם שהשיער צורך זהב (כלומר את המינרל-מתכת זהב), וכמו כן קראתי כי גם אבץ קשור לכך. אשמח לדעת ראשית, באילו מאכלים/מזונות קיים זהב, ולאחר מכן, למרות שרשמתי לי כמה מאכלים על אבץ, אז גם אותו. אם אתם מכירים עוד שיטות לטיפול בנשירה מואצת, עוד יותר אודה ואשמח לשמוע. המשך יום נעים דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבות לנשירה
עירית פרידמן03/12/2008שלום דרור
יצא לי לטפל בכמה מקרים של נשירת שיער.
מניסיון זה אני יכולה לומר בודאות שהסיבה היא תמיד - סטרס.
מכיון שגם את העלית על הסיבה הזאת אין לי אלא לחזק את ידיך.
ואם ההבנה היא כזאת, למה לחפש את דרך הטיפול באוכל, בזהב או באבץ?
הטיפול צריך ללכת בנתיב אחר לחלוטין.
הומאופתיה "יודעת" לבודד את הסימפטומים ואת מה שמאחוריהם ולטפל אך ורק במכלול שדורש טיפול.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרור
יפה שמעוני04/12/2008דרור שלום,
לא כתבת את גילך. קיימת נשירה גנטית, שבדרך כלל אין מה לעשות לעצור אותה.
אם זה מסיבות של חוסרים, מומלץ לאכול הרבה ירקות, דגנים מלאים, טחינה, חומוס, שקדים ואגוזים, גרעיני דלעת וחמניות (מקולף טבעי).
לשתות מים ותה צמחים. מומלץ תוסף מזון שמכיל את כל הויטמינים והמינרלים כמו ארטסורס של סולגאר.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)