אוזניים וילדים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים וילדים...
    דנה ש.
    13/12/2008

שלום רב, בני בן 6 וסובל מזה זמן רב מ"סתימות" באוזניים שפוגעות לו בשמיעה.. בדרך כלל זה אחרי שהוא מתקרר עם נזלת וכו'. אני מטפלת בו עם נירות הופי, ורואה בנרות אחרי הטיפול את הלכלוך" שיוצא לו. אך זה לא תמיד משפיע וחוזר על עצמו. הילד מאד סובל מזה מכיוון שהוא פשוט לא שומע... האם יש לכם רעיון? תודה, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים וילדים...

הוספת תגובה

• דנה

יפה שמעוני
    13/12/2008

דנה שלום,

כדאי לבדוק מה הסיבה לרגישויות של בנך. אלרגיות, הימצאות וירוס, או חידק שחוזר להציק לו.

אני ממליצה על איבחון בשיטת איפ"ק וניקוי הגורם לבעיה.
    בינתיים תנסי להוריד מהתזונה שלו מוצרי חלב פרה. לפחות לחודש ימים. שווה לנסות).

בהצלחה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ואוזניים

עירית פרידמן
    14/12/2008

שלום דנה
    הטיפול שאת נותנת לבן שלך הוא טיפול בסימפטום-דהינו, בסתימה.
    הטיפול הזה לא נותן מענה לסיבה שבשלה נוצרת הבעיה כל פעם מחדש.
    טיפול נכון מחפש את הסיבה העמוקה ומטפל בה.
    את זה עושים בהומאופתיה. האיבחון הוא מהותי לפתרון הבעיה. הסיבות יכולת להיות רבות ומגוונות וההומאופת מאתר את הסיבה המרכזית בראיון מקיף ויסודי.
    בעיות אוזניים הן נפוצות ואני רואה פעמים רבות את היכולת של ההומאופתיה לעזור בנושא הזה.
    כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו