יובש ביידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש ביידים
    דין
    31/12/2008

שלום, אני בת 18, תלמידת תיכון מזה חצי שנה אני סובלת מיובש ביידים. בקיץ הן היו מתנפחות וכואבות לעיתים תכופות, אך עכשיו כתוצאה מהקור הן מתנפחות לעיתים רחוקות יותר. ניסיתי המון סוגים של קרן ידיים אבל אף אחד לא עזר. כף היד שלי נורא מקומטת ומלאת סדקים. אני אנני משתמשת בחומרי ניקיו או בכל דבר אשר עלול לגרום ליובש. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש ביידים

הוספת תגובה

• יובש בידיים

עדי מנחמי
    31/12/2008

ישנם מוצרים טיבעיים למריחה שאוכל להמליץ לך.בכל מקרה,הייתי בודק אם קיימת ירידה באספקת הדם לידיים ולכן נגרמות בעיות עור.ניתן לעשות טיפול בדיקור או בצמחי מרפא שיכול לסייע מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ועור

עירית פרידמן
    31/12/2008

שלום דין
    לעיתים דוקא המשחות הורסות ומייבשות את העור.
    אני ממליצה על שמן זית פשוט כטיפול סימפטומתי ועל הומאופתיה שתמצא את הדרך לפתור את הבעיה מהשורש.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו