מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפטריהארז08/01/2009
שלום לכם, נמצא כי יש לי פטריה בציפורניים וכן באזור המפשעה. רופא העור שלי ביקש ממני לקחת תרופה בשם Lamisil 250 mg. אני נוטל אותה כחודש ועליי להמשיך ליטול אותה למשך חודשיים נוספים. הנקודה היא שמדובר בתרופה חזקה ואינני מעוניין להמשיך לקחת אותה. האם קיים טיפול אחר לפטריה באמצעים לא מזיקים כמו זה זהוצע לי? אני מעדיף לטפל בעניין בכלים של הרפואה המשלימה. בתודה מראש, ארז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריה
עירית פרידמן08/01/2009שלום ארז
הטיפול בפטריות ברפואה משלימה אפשרי.
יש כמה שיטות אפשריות, תזונתיות ואחרות.
כשאתה פונה לרפואה המשלימה חשוב שתבין את ההבדלים בין הגישות, את היתרונות והחסרונות.
הטיפול המערבי - מטפל בסימפטום ו"מחסל" אותו במהירות. אבל יש לכך מחיר.....
1. עם גמר הטיפול הסימפטום (פטריה) בד"כ חוזר ולעיתים בצורה חזקה יותר.
2. מה שהורג את הפטריה "הורג" עוד כמה דברים בדרך (קוראים לזה-תופעות לואי).
הטיפול המשלים עובד אחרת-
בתחום ההומאופתיה למשל, שהוא תחום המומחיות שלי, הטיפול מכוון לשורש הבעיה ולכן כשזה נפתר הסימפטום לא חוזר.
הטיפול נעשה ללא חומרים כימיים ולכן אין לו תופעות לואי לא רצויות.
החסרון העיקרי הוא- שהטיפול יכול לארוך זמן ויש צורך בסבלנות ובהבנה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפטריות
יפה שמעוני09/01/2009ארז שלום,
האם יש לך איבחון ושם הפטריה?
אם זו פטריית קנדידה (ברוב המקרים) מומלץ לקחת מוצר טבעי בשם קולורקס לחודש ימים, בשילוב פרוביוטיקה ותזונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה, תירס ואלכוהול.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה
ארז09/01/2009שלום, ראשית, תודה לשתיכן. יפה, רציתי לציין שרופא העור בדק הן את הציפורניים והן את האזור במפשעה (האזור התחתון שבין הרגליים, כלומר אזור מצומצם יחסית שבין האשכים לפי הטבעת) ואמר שמדובר באותו סוג של פטרייה. 1.האם הכוונה היא לקנדידה? 2. אני צמחוני, אם אוותר גם על פירות ועל לחם מחיטה מלאה שמכיל שמרים, מה יוותר לי לאכול? כאשר לא אכלתי חודש לחם חשתי רעב באופן תמידי. 3. לא אוכל, בשלב זה, לוותר לחלוטין על מתוק (שוקולד, חצי כפית סוכר בתה). אם כך, אין סיכוי להצלחת הטיפול? 4. נכנסתי לאתר שרשמת ואזמין את הקולורקס. איזה פרוביוטיקה עליי לרכוש? 5. יכול להיות שההשמנה לי והרצון למתוק כמו גם יציאות רכות מאד ובמקביל עצירות קשורות לפטריה? המון תודה! ארז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)