טיפול סיני לאחר החזרת עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול סיני לאחר החזרת עוברים
    רחלי
    11/03/2007

שלום רב, רציתי לדעת האם ניתן לטפל ברפואה סינית לאחר החזרת עוברים לרחם ובתקופת ההמתנה של ה-12 ימים עד לתוצאת הבדיקה של ההריון ,ואם כן אז באיזה טיפול מומלץ,והאם ניתן להמשיך במידה ויש הריון?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    11/03/2007

שלום
    למרות ששאלתך מכוונת לטיפול סיני הרשי לי לענות לך גם לגבי האפשרות של טיפול הומאופתי במצבך.
    טיפול הומאופתי נחשב לבטוח ביותר (מכיון שאיננו פולשני ואיננו מכיל חומרים כימיים).
    ולכן ניתן לטפל בהריון, בתינוקות בני יומם ובזמן הנקה.
    אני מציעה לך להיעזר בטיפול הומאופתי בזמן טיפולי ההפריה כדי לאפשר לגוף להתמודד יותר טוב עם הטיפולים הללו וכדי לאפשר לו לקלוט את העוברים עם החזרתם.
    יחד עם זאת אני לא ממליצה לטפל בתקופת 12 הימים כדי שלא יווצר אצלך חשש שמא הטיפול (ההומאופתי או הסיני) מחבל בדרך כלשהיא בתקופה הרגישה הזאת.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול סיני לאחר החזרת עוברים

רמון ולמן
    12/03/2007

רחלי שלום,

לא סתם שאלת ובצדק על האפשרות של הרפואה הסינית לעזור במקרה אותו תארת.

הייתי ממליץ במקרה זה על טיפול בצמחי מרפא סינים, לאחר שמטפל מקצועי יאבחן אותך ויחליט האם יש צורך בחיזוק הרחם, קירורו או אסטרטגיה אחרת שמטרתה היא הבטחת תקינות ההריון.

תחום זה של פוריות וטיפולים במהלך ההריון הוא תחום שהרפואה הסינית מאד חזקה ויעילה בו.

בהצלחה,
    רמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו