מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול סיני לאחר החזרת עובריםרחלי11/03/2007
שלום רב, רציתי לדעת האם ניתן לטפל ברפואה סינית לאחר החזרת עוברים לרחם ובתקופת ההמתנה של ה-12 ימים עד לתוצאת הבדיקה של ההריון ,ואם כן אז באיזה טיפול מומלץ,והאם ניתן להמשיך במידה ויש הריון?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן11/03/2007שלום
למרות ששאלתך מכוונת לטיפול סיני הרשי לי לענות לך גם לגבי האפשרות של טיפול הומאופתי במצבך.
טיפול הומאופתי נחשב לבטוח ביותר (מכיון שאיננו פולשני ואיננו מכיל חומרים כימיים).
ולכן ניתן לטפל בהריון, בתינוקות בני יומם ובזמן הנקה.
אני מציעה לך להיעזר בטיפול הומאופתי בזמן טיפולי ההפריה כדי לאפשר לגוף להתמודד יותר טוב עם הטיפולים הללו וכדי לאפשר לו לקלוט את העוברים עם החזרתם.
יחד עם זאת אני לא ממליצה לטפל בתקופת 12 הימים כדי שלא יווצר אצלך חשש שמא הטיפול (ההומאופתי או הסיני) מחבל בדרך כלשהיא בתקופה הרגישה הזאת.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סיני לאחר החזרת עוברים
רמון ולמן12/03/2007רחלי שלום,
לא סתם שאלת ובצדק על האפשרות של הרפואה הסינית לעזור במקרה אותו תארת.
הייתי ממליץ במקרה זה על טיפול בצמחי מרפא סינים, לאחר שמטפל מקצועי יאבחן אותך ויחליט האם יש צורך בחיזוק הרחם, קירורו או אסטרטגיה אחרת שמטרתה היא הבטחת תקינות ההריון.
תחום זה של פוריות וטיפולים במהלך ההריון הוא תחום שהרפואה הסינית מאד חזקה ויעילה בו.
בהצלחה,
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)