מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבאפרת15/01/2009
שלום רב, מזה חודשיים אני נמצאת בחרדות וסובלת מהיפוכונדריה. ובעקבות זה הופיעו אצלי כל מיני כאבים מוזרים בכל הגוף שלא חולפים כבר חודשיים, ואובחנה אצלי דלקת פרקים. בנוסף הברכיים כל הזמן כואבות ואחת מהן נפוחה כבר המון זמן. אני סובלת גם בקשיים בנשימה, דופק לב מהיר ונדודי שינה. יכול להיות שהכל בעצם לא קשור למצב הנפשי אבל אני די בטוחה שכן. אני משתמשת ברסקיו אבל זה לא כ"כ עוזר. השאלה שלי היא איזה טיפול אתם ממליצים לי? אני לא כ"כ מעורה בכל הקשור לרפואה משלימה. אז הייתי שמחה אם תוכלו לייעץ לי על טיפול מתאים שהוא גם יעזור לכאבים וגם ללחץ שאני נמאת בו. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה
עירית פרידמן15/01/2009שלום אפרת
הומאופתיה היא התחום האידאלי למצב שאת מתארת .
טיפול הומאופתי רואה את האדם באופו מלא - את הצד הפיזי והנפשי.
ההומאופת מנסה להבין את השורש העמוק ביותר של המצב - ז"א מה מתפעל אותך בחייך, ואת זה לרפא.
ריפוי כזה מביא ירידה בכאבים הפיזיים וגם מצב רוח ואנרגיה טובים.
אם יש לך עוד שאלות בנושא את מוזמנת לשאול.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה בעצם הומאופתיה?
אפרת15/01/2009ריפוי בעזרת חומרים טבעיים? או טיפול פיזי כמו לחיצות וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה זה-
עירית פרידמן15/01/2009טיפול בעזרת חומרי טבע מדוללים - הטיפול מפעיל את הכוחות הטבעיים של הגוף.
אין שום מגע .
האינפורמציה נלקחת בשיחה ואת התרופה לוקחים בכדורי מציצה או בטיפות.
באתר שלי יש הסבר מקיף-כנסי ותקראי ואם יש שאלות תחזרי אלי.
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)